[Herobrine ile İlgili Açılan Konular]

Fearques

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft alpha ve betalarda oynarsanız sürekli karşılacaksınız ama korkunç olmuyor peki nerede doğarlar derseniz küçük dağ gibi alanlarda fazla doğarlar ama karlı alanlarda %80 %90 gibi olur unutmayın sadece beta ve alphada ... :D
Bilgilendirdiğin iyi oldu kardeşim sağolasın.

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl sen benim demek istediğimi anlamadım.
Kitap okuyacak olan ben değilim.
Şimdi şuna bir açıklık getireyim.
"Benim kapasitem zaten oldukça yüksek :)" bu kısım ile "eski sürümlerde vardı diyip bitiriyorum üstüne mesaj yazmayın.
Burada "boşuna üstüne mesaj yazmayın" gibi bir şey yazmıyor.
Diğerleri de benim gibi anlayabilir :)" bu kısım ayrı kardeşim :)

"eski sürümlerde vardı diyip bitiriyorum üstüne mesaj yazmayın.

Burada "boşuna üstüne mesaj yazmayın" gibi bir şey yazmıyor.
Diğerleri de benim gibi anlayabilir :)" bu hakkını almıyorum ki sadece boşuna yazmayın gerçek bu demen istiyorum :).
bunun cevabı :)
Benim kapasitem zaten oldukça yüksek :)bu ise
bunun cevabı.

Neyse 9-10 yaşlarındaki s2-wolfteam oynayan çocuklarla uğraşmayacağım.

Kolay gelsin...
evet bkere eski sürümlerinde ve modlarda oluyor ama o seslerin nedeni:Zindanda öle sesler çıkar Belki inek ve koyunun karışım sesidir

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar o seslerin nedenini yazdım bikaç nneden daha vardır meseleha ayak sesleri köylülerin ve stevenin ayak sesleri meselaha bir endermana vuruyorsunuz ses çıkartarak uzaklaşıyor ve domuza vuruncada ses çıkarak kaçıyo işte herobrine eski sürümlerinde vardır ama bizim serverde oçlar beni engellediler ama o serverdede herobrine moduvardı bir ajanın araştırma sesi çıktı sonra bir ender dragonun sesi çıktı ve ayak sesleri çıktı sadece stevenin ayak seslerine benzer bir şey biz yürümüyence çıkar o ses ve fırtına sesi birde ööö aaaaaaaaaaa ahhhhh böööööööö sesi ama arkadaşlar mod yüklemeden ve eski sürümlerinde oynamassanız tabi gelmez herobrine bide yalan söylüyorsunuz haklımıyım?

Ragecasts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft alpha ve betalarda oynarsanız sürekli karşılacaksınız ama korkunç olmuyor peki nerede doğarlar derseniz küçük dağ gibi alanlarda fazla doğarlar ama karlı alanlarda %80 %90 gibi olur unutmayın sadece beta ve alphada ... :D
Alphada ve betada snow biomeları yoktu 1.0.0 ile geldi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
da kanıtı bilmeden konuşuyorsunuz anlamıyorum!