ExtendedFox
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tilkiler ölmedi. Ancak bir tilki üstüne atladı ve Dileğine küfrettin.
Cennete gitmek istiyorum
Cennete gittin, sonra erken gittin diye almadılar.
Armadillolar ölmesin istiyorum
Tilkiler ölmedi. Ancak bir tilki üstüne atladı ve Dileğine küfrettin.
Cennete gitmek istiyorum
Tilkiler ölmediker 5 yılda dünyada 54Milyar Tilki oldu ve tüm canlıları yediler dünyada sadece tilkiler yaşıyor.İnsanlar Mars'ta kolonileşti şimdi de Dünya'ya diss atıyolar.
Tilkiler ölmesin istyiorum.
Süper güçlerin sadece bir saniye dayandıTilkiler ölmediker 5 yılda dünyada 54Milyar Tilki oldu ve tüm canlıları yediler dünyada sadece tilkiler yaşıyor.
SüperGüçler istiyorum.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Uzay zaman korteksi durdu sonsuza kadar orda kaldın*Süper güçlerin sadece bir saniye dayandı
Devamsızlık diye bişi olmamasını istiyorum
=-{Telden yazıyom hatalar olabilir}-=
Devamsızlık yok oldu. Ancak yeni bir sistem geldi ve sadece sen kaldın.Süper güçlerin sadece bir saniye dayandı
Devamsızlık diye bişi olmamasını istiyorum
Ölümsüz olduğun bütün dünyaya yayıldı. Şimdi herkes seni yakalamaya çalışıyorDevamsızlık yok oldu. Ancak yeni bir sistem geldi ve sadece sen kaldın.
Ölümsüzlük istiyom.
Playlistin oldu. Ancak İçi justin bieber doluydu. Kulaklık kulağına yapıştı ve bitene kadar dinlemek zorunda kaldınUzay zaman korteksi durdu sonsuza kadar orda kaldın*
Geniş bir playlist istiyorum*
İzmire geldin. Ancak dünyadaki tüm ulaşım yolları yok oldu ve izmirde kaldın.Ölümsüz olduğun bütün dünyaya yayıldı. Şimdi herkes seni yakalamaya çalışıyor
Şu an Balıkesirde değilde İzmirde evimde olmak istiyorum (tatil)
sana benzediler ama senden daha güzelleri oldusınırsız dilek hakkın oldu fakat düşünme yeteneğin kayboldu hiçbirşey dileyemedin
tüm insanlar bana benzesin istiyorum
sana benzediler ama senden daha güzelleri oldu
her şeyi diliyorum kötü de olsa iyi de
Setup "MathLab yoksa cpp yesinler" diyerek kendini kapatır*Dileklerin arasında bu dileğinin gerçekleşmemesi kabul edildi. (Bug OP)
Bir meth lab istiyorum. (Acaba ne olacak?)