MrUnioDex
CEO of UnioCraft
- En iyi cevaplar
- 0
Eski Carıma Email Ekleyemiyorum K.adi Veya Sifre Yanlıs Diyo!!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bölümünü kullanın.Eski Carıma Email Ekleyemiyorum K.adi Veya Sifre Yanlıs Diyo!!
Hile yasakken de herkes kullanıyordu. Bunun serbest yada yasak olması bir şeyi değiştirmiyor. Ayrıca tek bir oyuna bakarak tüm sunucuyu kötülüyorsun. Ön yargılarından kurtulmalısın.Cok sacma server Kit PVP de hile serbset :ÇASdaç.eaç haykırdım
Selamün Aleyküm.
Bu serverin kurucusu işini ilerletmiş işte ss
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Var.Creative world set blok sınırı varmı ?
Helal OlsunVar.
ÖNEMLİ GÜNCELLEME:
KILL AURA VB. HİLELER SUNUCUMUZDA ENGELLENDİ! ARTIK KULLANILAMIYOR!
KitPvp hile serbestliği yakında kalkacaktır.
SS derken? Videolu bir kanıt istiyorsan yakın bir zamanda çekip gönderebilirim. Gelip kendinde deneyebilirsin oyunlarımızda. (Kitpvp hariç.)SS Atarmısın.
Sorun değil yanlış anlamadımTamam Gelip Kendim Deneyeceğim[DOUBLEPOST=1421570482,1421570447][/DOUBLEPOST]
Yanlış Anlama Kötülemek Amaçlı Yazmadım Sadece Gerçekten Engelledinizmi Diye Merak Ettim.
Hangi sunucuda denediniz?Denedim Hala Aktif Killaura ? Uyarı Falanda Vermedi
Hemen kontrol ediyorum.Denedim Hala Aktif Killaura ? Uyarı Falanda Vermedi
Hile plugini arada delirebiliyor onun için çalışıyoruz şu anTamam Şimdi Denedim 15 Dakika Oto Ban Yedim[DOUBLEPOST=1421577580,1421577482][/DOUBLEPOST]Editler Olmasa Oynancak Bir Server![]()
Hile plugini arada delirebiliyor onun için çalışıyoruz şu an[DOUBLEPOST=1421615954][/DOUBLEPOST]Kill aura engeli hilesiz kullanıcıları da oyundan attığı için geçici olarak kaldırıldı.[DOUBLEPOST=1421664004][/DOUBLEPOST]* 1.8 Skin Problemi Düzeltildi! (Bazen düzelmiyor 10 dakika bekleyip yeniden giriş yapın.)