Ben size göre nasıl biriyim ?

Nasılım ?

• Bence iyi bir dostsun ve iyi bir arkadaş

Kullanılan: 7 50.0%
  • Bence geri kafalı birisin ve bu forumu terketmelisin

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha 2 oyunu oynamadan yorum yapıyorsun
Orada mizah yaptım ben akıllı kardeşim :)
Anlamadan bilmeden atlıyorsun ya
Bir de gaza geliyorsun
Benim de gaza gelesim geliyor o zaman.
Komiksin cidden.Her lafına cevap veresim geldi bak :
1.İki oyunuda oynadım hatta üçünüde oynadım vede aralarındaki ezici farkı bilirim.
2.Sen bir düşün sence bir ergenin yaptığı espri mi yoksa Cem Yılmaz gibilerinin yaptığı bir espri güzeldir.Sen espri yapayım derken laf attın olarak gözüküyor dışarıdan.Bu sebeple kimseye bilmeden atlıyorsun gibi bir şey deme hakkın yoktur.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Komiksin cidden.Her lafına cevap veresim geldi bak :
1.İki oyunuda oynadım hatta üçünüde oynadım vede aralarındaki ezici farkı bilirim.
2.Sen bir düşün sence bir ergenin yaptığı espri mi yoksa Cem Yılmaz gibilerinin yaptığı bir espri güzeldir.Sen espri yapayım derken laf attın olarak gözüküyor dışarıdan.Bu sebeple kimseye bilmeden atlıyorsun gibi bir şey deme hakkın yoktur.
Peki "Deny" sisteminden haberin var mı oyunlar arasındaki farkta ?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Daryus tek atayrus, hmm. İyi birisindir sanırım tanımıyorum.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sevmiyorum seni nefret ediyorum lanet olsun neden böyle bir konu açtın ki fak yo :sinirli:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen kimsin la? İnternetten tanıdığım hiçkimseye iyi veya kötü diyemem.. O yüzden yüzyüze tanışmadıkça senin hakkında hiçbir şey diyemem..
Ama şunu diyebilirim.. Gereksiz konu açan birisin..

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pek tanımıyorum ama muhtemelen iyi birisindir. Ha bir de, iyi olmayan biri illa kötü olacak diye bir şey de yok.

(Darius ile ne zamandır oynuyorsun?)
2012 yılında cıkmış bir karakter yani 2 yıldan beri mayıs ayında cıkmıştı sanırım[DOUBLEPOST=1419879000,1419878927][/DOUBLEPOST]
Sen kimsin la? İnternetten tanıdığım hiçkimseye iyi veya kötü diyemem.. O yüzden yüzyüze tanışmadıkça senin hakkında hiçbir şey diyemem..
Ama şunu diyebilirim.. Gereksiz konu açan birisin..
Bunu maalesef 1 konuma bakarak söylemen gereksiz oluyor daha önceden actığım yardım amaçlı birkaç konu var