_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
nere ?_ en sag mı?Sag ust kose bos kaldi
K013 cihazımdan gönderildi
nere ?_ en sag mı?Sag ust kose bos kaldi
Sence ?nere ?_ en sag mı?
abicim bak sıra sıra yazıyorum kırmızıdan en aşagı git - sonra en sagına git-sonra bir küp yukarı -sonra 3 küp sola-1 yukarı -3 küp saga-oldugun yerden en yukarı -sol-aşagı-sol-yukarı-aşagı-sol-yukarı bukadar[DOUBLEPOST=1419862141,1419862107][/DOUBLEPOST]Ama yerine diger olacak tablet duzeltmis
böylede oluyordu ki bak sıra sıra yazıyorum kırmızıdan en aşagı git - sonra en sagına git-sonra bir küp yukarı -sonra 3 küp sola-1 yukarı -3 küp saga-oldugun yerden en yukarı -sol-aşagı-sol-yukarı-aşagı-sol-yukarı bukadarİpucu verdi arkadaş meğersem çok kolaymış, çizgileri karelerden dışarıya çıkarabiliyormuşuz. Tamam soru çözülmüştür sağolun![]()
zaten basit kasmana bile gerek yokÇözme gereksinimi duymadım.
Yapamamışsın ?zaten basit kasmana bile gerek yok![]()
Yapamamışsın ?
x) hihial yaptım
aynı kareden geri gelmenin yasak olduğunu söylemedin ve bitirdim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
-Edit
al buda ikinci alternatif
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sanırım sende bir sorun var 1. alternatifte 2 kere 2 kareden geçiyorsun. 2. alternatifte karelerin dışından geçiyorsun ?x) hihi
aslında bir yanlış yok kuralları düzgün bir biçimde kullandımSanırım sende bir sorun var 1. alternatifte 2 kere 2 kareden geçiyorsun. 2. alternatifte karelerin dışından geçiyorsun ?
Biraktigin nokta cikis noktasi olmasi gerekiyoraslında bir yanlış yok kuralları düzgün bir biçimde kullandım
ilk resimde aynı kareden geçme gibi bir şey gözükebilir ama orada geri dönme söz konusu yani kural ihlali yok![]()
tmm öyle değil mi zatenBiraktigin nokta cikis noktasi olmasi gerekiyor![]()