Driver silme Başlat >Aygit yoneticisi>Grafik bagdastiricisi>Karta sag tikla>Devre disi birak. (Ya da kaldir) Win 8se baslangic tusunun oldugu sol alta sag tikla.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.link 32 bitse en ust 64 bitse 2.yi indir
Driver silme Başlat >Aygit yoneticisi>Grafik bagdastiricisi>Karta sag tikla>Devre disi birak. (Ya da kaldir) Win 8se baslangic tusunun oldugu sol alta sag tikla.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.link 32 bitse en ust 64 bitse 2.yi indir
İkisini de kaldirip 7600m i guncelle...Bahalım problem çıkacakmı .s[DOUBLEPOST=1419956604,1419956532][/DOUBLEPOST]
2 Kart var , ikisininde ayrı ayrımı indirmem gerekiyor yoksa bi bu yeterlimi ?[DOUBLEPOST=1419956653][/DOUBLEPOST]Veya ikisini birden kaldırmalımıyım ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tek tek kaldirip denesinİkisini de kaldirip 7600m i guncelle...
Guncelleyince duzeliyor oTek tek kaldirip denesingoruntu camur gibi olur oteki turlu
O cift kart kolayi kotu ya arada oyunlar 2. Karti gormuyo gecen diyom mc niye kasiyo ☺Guncelleyince duzeliyor o![]()
Mc islemciye bakar ekran kartina degilO cift kart kolayi kotu ya arada oyunlar 2. Karti gormuyo gecen diyom mc niye kasiyo ☺
Surucu yokken ole olur.Bi an sistem wefad sandım .s yedeğinide almamıştım ödüm şeyime karıştı .s
Yahu olmaz bir sey. İkisini de kaldirip sadece 7600m i guncelleyeceksin.[DOUBLEPOST=1419957089,1419957054][/DOUBLEPOST]Bi an sistem wefad sandım .s yedeğinide almamıştım ödüm şeyime karıştı .s
Gerek yok devamHa bu arada kaldırdıktan sonra resetliyeyimmi ?
Nvdia optimus + turbo boost ne bekliyon 2,1 ghz + intel hd grapichsMc islemciye bakar ekran kartina degil@rayandu06