GAMETURKMC TEKRARDAN SIZLERLE! -> Factions ve Skyblock Oyun Modu! <- play.GameTurkMC.com

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
sunucu fransa lokasyon 32gb, aşağıdaki özelliklere sahip ve tamamını gameturk kullanıyor!

Makine Bilgisi:

Ram ve Cpu kullanım bilgisi:

Türkiye lokasyon da olsa 10gbit 'e kadar ddos, botnet korumamız mevcut, tabii ki ücreti karşılığında.

recep bunları yayınlama dersen kaldırabilirim. bilgi ver lütfen.
neden esxi kurdunuz sonuçta oda kendine belirli bi ram ve cpu ayırıyor. neden hepsini gameturk kullanıyorsa 2008 veya Centos kurup ram den ve cpu dan kar etmediniz ? sanallaştırma makinaya yük bindirir bunu siz bende iyi biliyorsunuz.
10gbit i zaten datacenterlerin hepsi ücret karşılıgında koruma sağlıyor sizin katkınız nedir bu duruma ? bilgi amaçlı soruyorum yanlış anlaşılmasın :)
Sağladıgınız makina bu sanırsam hatalıysam düzeltin lütfen.

Son düzenleme:

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
recep'te esxi kurulu değil, tek makinemiz olduğunu düşündüren nedir?
uniocraft ve recep'e centos 6 kurulu. Birde sevdiğim bir atasözü vardır, aslan besleyen yemini düşünmez diye. esxi de kurulu olsaydı sandığın kadar çok ghz ve hafıza yemezdi, esxi dediğin gibi çok mb kullanıyor olsaydı ikinci resimdeki toplam mb oranı 32,667 olabilirmiydi?

Sizin bu tür işler yapmıyor olmanız bizim katkımız aslında :)
bilgi verdim aman yanlış anlaşılmasın. :)[DOUBLEPOST=1419872360,1419871801][/DOUBLEPOST]Bu dediğin makineler perakende verilen makineler, biz ovh.ie tarafından sağlanan bayi paneli üzerinden alıyoruz/kuruyoruz makineleri. Herkese iyi günler dileyerek bir maceranın daha sonuna gelmenin üzüntüsüyle ayrılıyorum, herkese iyi oyunlar diliyorum.

Son düzenleme:

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
uniocraft ve recep'e centos 6 kurulu. Birde sevdiğim bir atasözü vardır, aslan besleyen yemini düşünmez diye. esxi de kurulu olsaydı sandığın kadar çok ghz ve hafıza yemezdi, esxi dediğin gibi çok mb kullanıyor olsaydı ikinci resimdeki toplam mb oranı 32,667 olabilirmiydi?

bilgi verdim aman yanlış anlaşılmasın. :)[DOUBLEPOST=1419872360,1419871801][/DOUBLEPOST]Bu dediğin makineler perakende verilen makineler, biz ovh.ie tarafından sağlanan bayi paneli üzerinden alıyoruz/kuruyoruz makineleri. Herkese iyi günler dileyerek bir maceranın daha sonuna gelmenin üzüntüsüyle ayrılıyorum, herkese iyi oyunlar diliyorum.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0

gösterdiginiz resim esxi ye ait wmware licanse yazdıgını görüyoruz ordan bile 1 kere vds kullanmış birisi anlayabilir bunu. böyle bi tahminde bulunarak soru sorma geregi duydum.esxi de gözüken ram ve cpu miktarı sunucudakine eşittir. benim anlatmak ve sormak istedigim olay esxi kurulu bi resmi atarak bu makinayı komple gameturk kullanıyor demeniz. bu resim örnek gösterdiginiz bi makineyemi ait yoksa gameturk ve unio yami ait ?
teşekkür ederim kale alıpta cevap verdiginizden ötürü.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolay anlaşılacağı için o resmi koydum. Senin bu kadar dikkat li irdeleyerek bilgi isteyeceğini düşünemedim. Herkes bir cevap almayı hakeder. Teşekkür gerekmez. (:

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Artık hem sunucudan hemde siteden kayıt olma imkanı sunuyoruz sizlere...

Siteden kayıt olma sistemine eğer yoğun bot saldırısı olmazsa birdaha geçmicez...

YasarrTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Gayet Başarılı.
Başarılarınızın Devamını Beklerim.

Build İyi :) Modern