- En iyi cevaplar
- 0
Önceden yaptığım bir spy vardı ?Bana da spy yap ama yuzune steve maskesi taksin.
Önceden yaptığım bir spy vardı ?Bana da spy yap ama yuzune steve maskesi taksin.
Ona maske yap maskesin de steve'in suratı olsun ama spy blu olsun.Önceden yaptığım bir spy vardı ?
Maskeyi 1.8 için ayrı olarak açıp kapattığımız yere mi yapayım ?Ona maske yap maskesin de steve'in suratı olsun ama spy blu olsun.
Güzel soru.MC pc de fakat ekran kartının güncel olmamasından dolayı hata oluyor yüklenmiyor yani 1.8'den anlamıyorum kısaca sen nediyorsun?Maskeyi 1.8 için ayrı olarak açıp kapattığımız yere mi yapayım ?
Tamam anladım .Güzel soru.MC pc de fakat ekran kartının güncel olmamasından dolayı hata oluyor yüklenmiyor yani 1.8'den anlamıyorum kısaca sen nediyorsun?
Yüzünü maske yapma şapka gibi ekleniyor ya hani.Kafanın üzerin de bir kat daha kare var ya skin yaparken oraya maskeyi yap.
Saç yok zaten ._.saçı biraz olmamış hatta saç yokDD
Yapmıştım zatenSoldier lan soldier.
Bozuk ? ._. Noel olan ? All father hatli falan mı ._.O bozuk ben noel olan istiyom °<>°
Eee , ne olmuş yani . Biz burda amatör çalışmalarımızla kendimizi geliştirmeye çalıştırıyoruz . Skinin çok güzel olabilir ama buraya gelip skin göstermek hoş değil. Konu açabilirdin bunun için .Gencler MCSkinSearcha TheNinjaPeng yazin da skin gorun. ","
Saka amacli yaptim kardesim senin skinin kotu degil hatta cok guzel. Kusura bakmayasin.Eee , ne olmuş yani . Biz burda amatör çalışmalarımızla kendimizi geliştirmeye çalıştırıyoruz . Skinin çok güzel olabilir ama buraya gelip skin göstermek hoş değil. Konu açabilirdin bunun için .
Sorun değil .[DOUBLEPOST=1419977181,1419977146][/DOUBLEPOST]Saka amacli yaptim kardesim senin skinin kotu degil hatta cok guzel. Kusura bakmayasin.
Gerek yokSilemem belki fakat istersen yazdiklarimi silip . koyayim.