- En iyi cevaplar
- 0
Clash of clans'a yatırılıralarak. 
türkiyede değilsem napcaksın?Terraria alacaksın sonra tf2 keylerine karşılık mı satacaksın? O devir artık bitti Türkiye'den alınan oyunlar sadece Türklerle takas edilebiliyor.
Cİdden mi ? ._.Video çekip atıcam sana özele gel[DOUBLEPOST=1419614567,1419613848][/DOUBLEPOST]
Şu anda fail oldum sınırlama getirmiş. Neyse buraya atıyorum videoyu. @Tratsel
Deneme - yanılma mod aktif ._. Oyun alıcaksan game dev tycoon öneririm ._. yada dont starve .Beyler telefonda 84 TL var steamden oyun alacamda vodafoneden alabiliyormuyuz ya![]()
vodafone mobil ödemede alınır yazıyo ama emin değilim param boşa gider falanDeneme - yanılma mod aktif ._. Oyun alıcaksan game dev tycoon öneririm ._. yada dont starve .
Alınır o zaman ._.vodafone mobil ödemede alınır yazıyo ama emin değilim param boşa gider falan![]()
Ne tarafa gülüyorduk ?Sunucumdan vip alarak![]()
Bölge kısıtlaması işte anlamıyor musun? Rusya'da gift olarak alınan bir oyun sadece Rusya'da olanlara satılıyor.Sen Rusya'da olup da Türkiye'ye veya başka bir ülkeye satamazsın artık oyun takas devri bitti.türkiyede değilsem napcaksın?
Yapma be desene biriktirdiğimiz bitcoinler boşa gidecek[DOUBLEPOST=1420034013,1420031788][/DOUBLEPOST]Bu arada vodafone ve aveadan kendinize alabiliyorsunuz ben az önce aldım çok iyiBölge kısıtlaması işte anlamıyor musun? Rusya'da gift olarak alınan bir oyun sadece Rusya'da olanlara satılıyor.Sen Rusya'da olup da Türkiye'ye veya başka bir ülkeye satamazsın artık oyun takas devri bitti.
Game dev tycoon veya dont starve aldın mı ._.Yapma be desene biriktirdiğimiz bitcoinler boşa gidecek[DOUBLEPOST=1420034013,1420031788][/DOUBLEPOST]Bu arada vodafone ve aveadan kendinize alabiliyorsunuz ben az önce aldım çok iyiHiç sorun çıkmadı
nope game dev tycoonu crack olarak oynamıştım o kadar ilgimi çekmemişti dont starveyi pek sevmemiştimGame dev tycoon veya dont starve aldın mı ._.
Ya vpn kullanırsam ne olur hağğ?Bölge kısıtlaması işte anlamıyor musun? Rusya'da gift olarak alınan bir oyun sadece Rusya'da olanlara satılıyor.Sen Rusya'da olup da Türkiye'ye veya başka bir ülkeye satamazsın artık oyun takas devri bitti.