Mutsuzum

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeni yıl geliyor. ama benim için değil. babam trafikte kaldı. benim gibi üzgün girecek olan avr mı?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana saçma bir olay gibi geldi o yüzden asıl bir nedeni var mı diye sormuştum.
MC yasakladı diye anneden nefret etmek 8 yaş ve altı için geçerli sanırsam.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Bana saçma bir olay gibi geldi o yüzden asıl bir nedeni var mı diye sormuştum.
MC yasakladı diye anneden nefret etmek 8 yaş ve altı için geçerli sanırsam.
11 yaşında sayılırım. ama insan yasağı bilgisayara ödev dışında bilgisayara oturmadığı proje haftasında verip. 6 ay boyunca bilgisayarda TEK BİR oyuna izin vermeyince insan sinirleniyor
Geçen Legendonline'me bakiim dedim bu MC'nin karesizi dedi. :sinirli::sinirli::sinirli::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::zombi::zombi::zombi::örümcek::örümcek::örümcek::örümcek::iskelet::iskelet:

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
11 yaşında sayılırım. ama insan yasağı bilgisayara ödev dışında bilgisayara oturmadığı proje haftasında verip. 6 ay boyunca bilgisayarda TEK BİR oyuna izin vermeyince insan sinirleniyor
Geçen Legendonline'me bakiim dedim bu MC'nin karesizi dedi. :sinirli::sinirli::sinirli::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::zombi::zombi::zombi::örümcek::örümcek::örümcek::örümcek::iskelet::iskelet:
Yo Mama so...
Seneye görüşürüz.

Arkadaşlar yeni yıl geliyor. ama benim için değil. babam trafikte kaldı. benim gibi üzgün girecek olan var mı?
Bak benim moral sıfırdı arkadaşlar bilir saat gece 9 a doğru abimler geldi oturduk muhabbet ettik bir şeyler izledik güldük eğlendik yeni yıla da Victoria Secret izleyerek girdik. B)