Ne konuda ?Beyler bu çocuğun yaptığı çekilişi kazancağınızımı sanıyosunuz ? kesin çekilişi memduh kazancak![]()
Aman allahım ! İlk defaEvet Yeni Yılınız kutlu olsu, Çekiliş SONUÇLARI. @zombiespaceman1 kazanmıştır! Tebrikler. Yeni yılını kutlarım! Özel mesaj yolu ile steam adını atarsan oyunun gönderilicektir!
![]()
Tebrikler @zombiespaceman1Evet Yeni Yılınız kutlu olsu, Çekiliş SONUÇLARI. @zombiespaceman1 kazanmıştır! Tebrikler. Yeni yılını kutlarım! Özel mesaj yolu ile steam adını atarsan oyunun gönderilicektir!
![]()
Sana da bir şeyler ayarlarız, Premium istermisin skin değiştirilebilir, soru cevap değiştirilebilir. Banı yok?Tebrikler @zombiespaceman1![]()
Olur. Yani verirsen çok teşekkür ederim.Sana da bir şeyler ayarlarız, Premium istermisin skin değiştirilebilir, soru cevap değiştirilebilir. Banı yok?
Tabii ki de özele gelOlur. Yani verirsen çok teşekkür ederim.
Arkadaşın bu mesajındanda belli kazanacağı zaten bu çekilişte şike var Memduh isimli arkadaş çekilişin sitesini atmamış.Ne konuda ?
Cidden diyorum steam hesabımı verebilirim hiç tanışmışlığımız dahi yok .Arkadaşın bu mesajındanda belli kazanacağı zaten bu çekilişte şike var Memduh isimli arkadaş çekilişin sitesini atmamış.
Kardeşim yedek talihliy bile Minecraft Premium verdim, neyin kafasıArkadaşın bu mesajındanda belli kazanacağı zaten bu çekilişte şike var Memduh isimli arkadaş çekilişin sitesini atmamış.
Tebrikler...Cidden diyorum steam hesabımı verebilirim hiç tanışmışlığımız dahi yok .
Ayn hiçbir şike yoktur ben yedek talihliydim ve şu an premium verdi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Kardeşim yedek talihliy bile Minecraft Premium verdim, neyin kafası
Hiç önemli değil.Ayn hiçbir şike yoktur ben yedek talihliydim ve şu an premium verdi arkadaşa çok teşekkür ediyorum.