NeveseRC
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Plan nedir dostumzombiespaceman1 üyesinin en son etkinliği:
Konuşmakla Meşgul, Az önce
Plan nedir dostumzombiespaceman1 üyesinin en son etkinliği:
Konuşmakla Meşgul, Az önce
Dostum sana hepsini atayım ve o konuşmada Redin partisinin konuşması . Şahitlerim var @Iskefiyeli18 @RedIsBack @KadirBerk @Sincap ve senide konuşmaya davet ediyorumPlan nedir dostum
Gerek yok hadi kolay gelsinDostum sana hepsini atayım ve o konuşmada Redin partisinin konuşması . Şahitlerim var @Iskefiyeli18 @RedIsBack @KadirBerk @Sincap ve senide konuşmaya davet ediyorum
Benide davet etDostum sana hepsini atayım ve o konuşmada Redin partisinin konuşması . Şahitlerim var @Iskefiyeli18 @RedIsBack @KadirBerk @Sincap ve senide konuşmaya davet ediyorum
Tınlamayın bunu. BONANZA'nın çekilişini JusticeWhip kazanınca da aynısını yapmıştı bu.Gerek yok hadi kolay gelsin
Ahahaha çekilişe katılmadım bile + cs:go var bende neyin derdindesin paşam konuları bilmeden konuşmaTınlamayın bunu. BONANZA'nın çekilişini JusticeWhip kazanınca da aynısını yapmıştı bu.
Yılbaşı kafa mı yaptı ters bir laf söyleyeceğim şimdi olmayacak.Ahahaha çekilişe katılmadım bile + cs:go var bende neyin derdindesin paşam konuları bilmeden konuşma![]()
Pardon daha fazla kişi alınmıyor sanırımGerek yok hadi kolay gelsin
Lafı söyle istersen merak etme o laf orda kalmaz ..Yılbaşı kafa mı yaptı ters bir laf söyleyeceğim şimdi olmayacak.
Her çekilişte aynı olayı yapıyorsun. Ve yağ gibi üste çıkmayı da biliyorsun.
Güzel
Bir lafım o çıktığın suyun özkütlesini değiştirir çıktığın gibi geri inersin amaLafı söyle istersen merak etme o laf orda kalmaz ..
Kavga eden kim ? Bu daha ısınma turu gerçek kavga değilkavga etmeyin .
Dünkü çocuklara bak senBir lafım o çıktığın suyun özkütlesini değiştirir çıktığın gibi geri inersin ama![]()
İtiraz etmek için katılmana gerek yok canım benim. İnsanları karalama derdindesin sen.Ahahaha çekilişe katılmadım bile + cs:go var bende neyin derdindesin paşam konuları bilmeden konuşma![]()
Adam kanıt gösterdi hala aynı şeye devam ediyorsun.Dünkü çocuklara bak sen