- En iyi cevaplar
- 0
Yılın işsizi ödülü olsun ._. aday gösterirler belki ._.
Bu yil goremedin 2014 de neredeyse her alanda calismalarim var. Cogu konuda da sorunlarin cozulmesine yardim ettimKavga yok eleştiri var
Peki, neden o listeye kendini yazdın? Senin henüz bir icraatını görmedik maalesef.
Peki, birçok alanda çalışması olan başka üyeler de var ama onlar bu listeye alınmadı. Kriterlerini gözden geçir bence.Bu yil goremedin 2014 de neredeyse her alanda calismalarim var. Cogu konuda da sorunlarin cozulmesine yardim ettim![]()
Pek cok alnda calismam oldugu halde kendimi her dala aday gostermedim. Adaylarin yetersiz kaldigi (daha dogrusu aday sayisinin) ve benim de basarili oldugum alqnlara kendimi koydum.Peki, birçok alanda çalışması olan başka üyeler de var ama onlar bu listeye alınmadı. Kriterlerini gözden geçir bence.
Mesela ben işsizim ._.Peki, birçok alanda çalışması olan başka üyeler de var ama onlar bu listeye alınmadı. Kriterlerini gözden geçir bence.
Herkes işsiz ama 3 tane yer varMesela ben işsizim ._.
Bende yokum gel gidelim.Ben burda yoğum
Kendini koydun.. Eğer forumdaki değerli üyeleri seçmek gibi ciddi bir işe başvuruyorsan bunu kendin yapmayacaksın, tarafsız olacaksın. Sadece dalların ismini verip gerekli üyeleri seçmenlerin kararına bırakacaksın. Çünkü burası senin vereceğin Nobel ödülleri bölümü değil, Forumun Nobel ödül bölümü. İnsanların kararını kısıtlayıp birilerini seçtirmen fazla mantıksız.[DOUBLEPOST=1420117679,1420117631][/DOUBLEPOST]Pek cok alnda calismam oldugu halde kendimi her dala aday gostermedim. Adaylarin yetersiz kaldigi (daha dogrusu aday sayisinin) ve benim de basarili oldugum alqnlara kendimi koydum.
Son 1 dakika beyler !
Umut bağlama canım Kadir'in Nobel Ödülleri'nde seçilmek sana bir şey kazandırmayacak eğer bu işi doğru düzgün yapabilecek biri bu işe soyunup seni almadığında o zaman üzülürsünYılın furrysi veya askeri dahisi olarak ekleyebilirdin canum neyse![]()
Herhangi bir alanda secilseydim soyledigin dogru olabilirdi. Ancak fark ettiysen bana 1 oy var ^^Kendini koydun.. Eğer forumdaki değerli üyeleri seçmek gibi ciddi bir işe başvuruyorsan bunu kendin yapmayacaksın, tarafsız olacaksın. Sadece dalların ismini verip gerekli üyeleri seçmenlerin kararına bırakacaksın. Çünkü burası senin vereceğin Nobel ödülleri bölümü değil, Forumun Nobel ödül bölümü. İnsanların kararını kısıtlayıp birilerini seçtirmen fazla mantıksız.[DOUBLEPOST=1420117679,1420117631][/DOUBLEPOST]
Umut bağlama canım Kadir'in Nobel Ödülleri'nde seçilmek sana bir şey kazandırmayacak eğer bu işi doğru düzgün yapabilecek biri bu işe soyunup seni almadığında o zaman üzülürsün![]()
Canım benim, demek istediğim şu, boş alanlara kendini yerleştirmek yerine hiç şık eklemeyip, herkesin hür iradesiyle kendince en uygun gördüğü üyeyi seçmesine olanak sağlasan daha mantıklı olmaz mıydı? Çünkü biz bu şekilde, "Kadir'in favori üyeleri"ni seçtik. Forumun değil. Lütfen bir daha böyle genel biri işe kalkışırken biraz daha düşün.Herhangi bir alanda secilseydim soyledigin dogru olabilirdi. Ancak fark ettiysen bana 1 oy var ^^
K013 cihazımdan gönderildi