Nobel Forum Ödülleri | 2014 | Birinci Geleneksel !

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
1. Geleneksel Nobel Forum Ödülleri'ne hoşgeldiniz !

Ödül Dallarımız:

Forumun Dahisi;
@Yeselectro (3/10) (Nedeni: Zamanında hem minecraft hem de fen konularında foruma büyük katkılar sağlamıştır.)
@KadirBerk (0/10)
Forumun Minecraft Zekası;
@Ataberk1880 (3/10) (Nedeni: Plugin dahisi ve detaylı anlatımlar ile gerekli bölümleri güncel tutmuştur.)
@EndermanSteve (0/10) (Nedeni: Zamanında Minecraft hakkında bilgilendirici konular açmış ve o bölümü güncel tutmuştur.)
@KadirBerk (0/10)
Forumun Yazılım Dahisi;
@IRFN (2/10) (Nedeni: Java bilgisi ile harikalar yaratmıştır.)
@MUHDE (2/10) (Nedeni: Bot yazıp forumu spama boğmuştur.)
@AlichosTR (0/10) (Nedeni: Java bilgisi ile harika modlar yapmıştır.)
Forumun Anime Sevdalısı;
@Zurinqun (0/10)
@MUHDE (1/10)
@AlichosTR (1/10)
Forumun en iyi YouTube kanalı sahibi;
@AtomTR (6/10)
@UmutYıldızYT (0/10)
Forumun Cahili;
@Coolkinq12_ (3/10)
@??? (0/10)
Forumun Fesadı;
@ErenBeyazkurt (0/10)
@UpFall (0/10)
@Sergunkorowakurwa (2/10)
Yılın Küp Sanatçısı;
@Eriny (0/10) (Zamanında iyi yapıtlar ile karşımıza çıkıp forumun en iyilerinden saydığımız "Ronin ekibini" dahi etkilemeyi başarmıştır.)
@Tario76 (3/10) (Ronin'i Temsil Eder)
@Kaan697 (1/10) (Nedeni: PMC sitesinde anasayfa konusu olabilecek düzeyde çalışmalar yapabildiği için bu mevkide adaydır.)
Yılın Tasarımcısı;
@Acarz (0/10) (Nedeni:Zamanında yaptığı azimli çalışmalar sonucu.)
@Cazza144 (1/10) (Nedeni:Tatil vakitlerinde neredeyse durmaksınız profesyonel çalışmalar yapmıştır.)
@BurnerTroll (1/10) (Nedeni: Paint ile harikalar yaratmıştır.)
Yılın Üyesi;
@AlichosTR (0/50)
@IRFN (2/50)
@Yeselectro (0/50)
@Ataberk1880 (0/50)
Yılın Yetkilisi;
@craft_man (0/10)
@BT_GoD (0/10)
@BONANZA (0/10)
@NeutronRasee (0/10)
@tekno 51 (2/10)

Dallarında, belirtilen kişilere oy verilecektir. Her alanda en fazla 3 kişi bulunmaktadır(Yılın Üyesi Hariç). Fazladan birileri eklenmeyecektir, eğer olursa fazladan başarım alanı eklenecektir...
Verilen oylara göre ilk 10 oy alan(Yılın Üyesi Hariç) veya saat 15:00'a kadar en fazla oyu alanlar o dalda en başarılı olan kabul edilecektir. Her alana 1 adet sınırda kalmak şartıyla oy verilebilir...
Ben Oy verdiklerimi yazdım ^^ Unutmayın ! İlk 10 olan veya saat 15:00'a kadar en çok oyu alan o alanın en başarılısı seçilecek :)
(NOT:Yetkili abilerim taraf tuttuğumu falan düşünmesinler diye oy vermedim :S)
Iyi Forumlar !

(Ne yani dahi değil miyim. So üzücü :( )

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yılın üyesi / IRFN Abi.
Minecraft zekisi:Ataberk
Youtuberi-Ataberk
Anime bilmiyorum
Dahisini bilmiyorum
Fesat-Sergun
Yazılım Dahisi-IRFN Abi
Yetkilisi-tabii ki Mehmet abi.tekno51

Bu arada cok sacma gidip yetkili listesi koymussun.
Hayır şu anda olanların ve yıl içinde başarısını devam ettirenlerin adını koydum. Yoksa seni koymaz mıyım ?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz O kadar Anime izleyelim Forum da ''hentaü'' dediğimiz şeyin yayılmasın da büyük rol oynayalım Uzaylı konuların da penta kill atalım ama hiçbir dala girmeyelim. :( Biz neyiz saksı mıyız? Bana saksı muamelesi yapamazsınız! Ben saksı değilim! En çok beni dallara koyacaksınız! BEN SAKSI DEĞİLİM!
*Bunun üzerine @KadirBerk Saksı Muamelesi Görenler diye yeni bir dal açar.*
Ayrıca @Polkakorowakurwa forumun yazılım dalın da neden yok?
@MUHDE neden iki dalda aday? Alinin karnı niye acıktı? Adı lazım değilin babası neden Toyota gibi? Bu kabartma tozu ne iş?Kadir Nobel Forum Ödüllerinde neden ödül koymamış?Noel Babayı neden Yeni Çeri peşlemiş?

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
NeutronRasee'nin bana göre bi başarısı yok.Öyle rütbe atlıyor tekno51'in düşüyor.Bu bana göre olmamis.
hiç post yazmayıp en çok uyarı veren moderatör .-.
Biz O kadar Anime izleyelim Forum da ''hentaü'' dediğimiz şeyin yayılmasın da büyük rol oynayalım Uzaylı konuların da penta kill atalım ama hiçbir dala girmeyelim. :( Biz neyiz saksı mıyız? Bana saksı muamelesi yapamazsınız! Ben saksı değilim! En çok beni dallara koyacaksınız! BEN SAKSI DEĞİLİM!
*Bunun üzerine @KadirBerk Saksı Muamelesi Görenler diye yeni bir dal açar.*
Ayrıca @Polkakorowakurwa forumun yazılım dalın da neden yok?
@MUHDE neden iki dalda aday? Alinin karnı niye acıktı? Adı lazım değilin babası neden Toyota gibi? Bu kabartma tozu ne iş?Kadir Nobel Forum Ödüllerinde neden ödül koymamış?Noel Babayı neden Yeni Çeri peşlemiş?
Uzun süredir tanımıyoruz sizi :( Muhde ise az spa botu yapmadı forum için :(

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şaka bir yana yılın yazılımcısı @IRFN , yılın yöneticisi @tekno 51 . Oylamaya neutronrasee'nin girmesi bence hatalı olmuş. Biz canımız çıkarak geldiğimiz rütbeden ayrılırken birileri adam kayırsın. Buyrun efendim hodri meydan.​

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun Dahisi : Yeselectro
Forumun Minecraft Dehası:Kadirberk
Yazılım Dahisi:IRFN (Açıkçası bu kısımda @Schaffer79 eksik gibiydi ?)
Forumun Anime Sevdalısı(sanırsam özellikle hentaü): MUHDE
Forumun En iyi Youtube kanalı sahibi: AtomTR
Forumun Cahili : Coolking12_ :p
Forumun Fesadı : Sergunkorowakurwa
Forumun Küp Sanatçısı: Tario76
Yılın Tasarımcısı: Cazza144
Yılın Üyesi: Benim aklımdaki kişi @Kuadra olduğu için kısa süreli bir "hiçbiri" diyelim.Kendisi forumda kısa sürede gönlümü kazanan ve saygı duyduğum biri.
Yılın Yetkilisi: BT_GoD ile BONANZA arasında kaldım fakat sanırsam BONANZA