1. Siber Savaş hakkında

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Peki bütün saldırıları algılayacak bir sistemi yapmayı nasıl becerdiler js kodları o kadar karışık değil gibime geldi :(
Sitenin kodlaması tamamen JS değil. JS kodları anladığım kadarıyla sadece grafik arayüzü oluşturuyor. Arkaplan kodlamada Python, Node JS, PHP ... daha birçok yazılım dillerinden birini kullanmış olabilirler.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sitenin kodlaması tamamen JS değil. JS kodları anladığım kadarıyla sadece grafik arayüzü oluşturuyor. Arkaplan kodlamada Python, Node JS, PHP ... daha birçok yazılım dillerinden birini kullanmış olabilirler.

Bi ara dikkatli incelerim siteyi çekipte buradan yazarım durumu ben hala inanmıyorum gerçi :(

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hm...Mil/gov diye bir hacker grubu birden ortaya çıkıyor ve Amerika'ya saldırı yapıyor ? Hatta Amerika gidip kendine saldırıyor ?[DOUBLEPOST=1420006642,1420006553][/DOUBLEPOST]Amerikanın kendine saldırdığının kanıtı (Tabi gerçekse)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sol üstte Amerikayı seçiyorum ve amerikanın üstünde çıkan lazerler Amerika'da kalıyor , başka yere gitmiyor.[DOUBLEPOST=1420006715][/DOUBLEPOST]Pff ne uğraşıyorum gerçekse de zaten bize saldırmıyorlar sal gitsin.
Amerika'dan da kendi merkezlerine saldıranlar var. Ve mil/gov bazen Amerika'dan kendi merkezlerine saldıranlara, çoğunlukla Çin'e saldırıyor.

KaaNUmaY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saldırıyı daha kolay bir şekilde yapabilmek için amerikadan sunucu kiralayıp saldırıyor olabileceklerini düşünebiliriz.[DOUBLEPOST=1420027670][/DOUBLEPOST]
Ben de JS'den pek anlamam, ama aşağı yukarı her programlama dili birbirine benzer. Bunun kodlarında random IP oluşturma vb. bir fonksiyon kesinlikle yok. Site akışındaki IP adreslerinin tamamı orijinal. Ayrıca bunun denemesini @KaaNUmaY denedi. Yüksek miktarda ping gönderdiği bir sırada birçok kez göründü bu eylemi. Sitenin doğru olduğuna inanıyorum.
Kesinlikle denendi.