Animasyon Nasıl?

Nasıl?

• Bune lan sen animasyonu bırak!

Kullanılan: 5 55.6%
  • Şansın Var!

Kullanılan: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Animasyon hakkında bir şey bilmiyosanız konusu güzel mi onu söyleyin...

Son düzenleme:

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Animasyonlari yaptiktan sonra herhangi bir resmin veya videonun ustune ayarlanmasi kolay fakat animasyonlar cok guzel olmali (Profeysinil olmak icin).

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim fazla zamanım yok o yüzden hayvan gibi hızlı yapıyorum (100 kereden fazla nadiren çıkıyorum)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yapmış zaten :(
Bkz. Çakma Powerbomb
1. Powerbomb bir finisher değildir. Sitout powerbomb olursa finisher olur. Batista bomb yani.
2. Powerbomb öyle yapılmıyor :

3. O attığın hareketin adı wrestling de throw olarak geçiyor.
Yani pek acıtmaz.
O gif deki hareket sırta alınıp diyafram kaslarını eğip müthiş bir güçle geri bırakıp sol elinle bacağını saat 3 yönüne fırlatarak diğer elle 180 derece alınmış headlockla saat 9 yönüne çekilerek sırtın yere gelmesi Fireman's carry Takeover dır. John cena bunu Attitude Adjustment (F-U) olarak kullanır
Ben de antremanlarda bunu kullanıyorum çok işe yarıyor.
Rayandu's Attitude :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
1. Powerbomb bir finisher değildir. Sitout powerbomb olursa finisher olur. Batista bomb yani.
2. Powerbomb öyle yapılmıyor :

3. O attığın hareketin adı wrestling de throw olarak geçiyor.
Yani pek acıtmaz.
O gif deki hareket sırta alınıp diyafram kaslarını eğip müthiş bir güçle geri bırakıp sol elinle bacağını saat 3 yönüne fırlatarak diğer elle 180 derece alınmış headlockla saat 9 yönüne çekilerek sırtın yere gelmesi Fireman's carry Takeover dır. John cena bunu Attitude Adjustment (F-U) olarak kullanır
Ben de antremanlarda bunu kullanıyorum çok işe yarıyor.
Rayandu's Attitude :)
Zaten çakması diye yazdım. Üzerine alıp atıyor sonuçta hemen hemen aynı. Sırt üstü atsa aynısı sayılabilir.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zaten çakması diye yazdım. Üzerine alıp atıyor sonuçta hemen hemen aynı. Sırt üstü atsa aynısı sayılabilir.
Hayır sayılamaz.
Rakip illa sırt üstü gelince aynı acıyı mı hissediyorsun sanıyorsun ?
O zaman John cena nın AA 'sı hiç güçlü değil ?
Rakibi nasıl yere çarptığın önemli.
Bacaklarından tutup yere atmak farklı
direk yere atmak farklı