ömercanyanık
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu Baslıgında yazdıgım gibi
nası olcak işte ospawn bölgesinin belli bir bloktan uzaklaşınca fly kapatılabilir![]()
Spawn'da istediğin yere komut bloğu koy komut bloğunu ayarla oraya basınca fly gelsinwarp yazdıgı an kapatılsın işte
spawndayken warp yazıyorya kapatsın
illa blok diyorsan 20 blok
saol deniycem şimdiPl yaptım aslındaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
evetsaol deniycem şimdibide sadece spawnda demi bu ?
@GreenArrow yav aga plugin göndermissin bide lütfen ya 2 dkskriptle yapılır ama üşeniyorumçok basit aslında.
? anlamadım@GreenArrow yav aga plugin göndermissin bide lütfen ya 2 dk![]()
Tamam dur yapıyorum.@GreenArrow yav aga plugin göndermissin bide lütfen ya 2 dk![]()
on entering of region "spawn":
if player has the permission "spawnfly.uc":
if {spawndauc} is 1:
execute console command "/fly %player% on"
on leaving of region "spawn:"
if {spawndauc} is 1:
execute console command "/fly %player% off"
command /spawnfly:
permission : spawnfly.yetki
permission message : &4Bunu kullanmaya yetkin yok
trigger:
if {spawndauc} is 0:
set {spawndauc} to 1
message "&aSpawnda Uçmayı açtın"
else:
set {spawndauc} to 0
message "&cSpawnda Uçmayı kapattın
else if {spawndauc} is not set:
set {spawndauc} to 1
message "&aSpawnda Uçmayı açtın"
hata var olmuyor @ReMaKeR 6 tane hata var diyorTamam dur yapıyorum.
Kod:on entering of region "spawn": if player has the permission "spawnfly.uc": if {spawndauc} is 1: execute console command "/fly %player% on" on leaving of region "spawn:" if {spawndauc} is 1: execute console command "/fly %player% off" command /spawnfly: permission : spawnfly.yetki permission message : &4Bunu kullanmaya yetkin yok trigger: if {spawndauc} is 0: set {spawndauc} to 1 message "&aSpawnda Uçmayı açtın" else: set {spawndauc} to 0 message "&cSpawnda Uçmayı kapattın else if {spawndauc} is not set: set {spawndauc} to 1 message "&aSpawnda Uçmayı açtın"