Oha pyo abiy.Uzun süren sayfa kaynağı aramalarım sonucunda videoyu buldum
Adam gibi takip ettiğim terk Türk YouTube kanalı Orkun Işıtmak bi' de OHADİYORUM ile YAPYAP o kadar.
Videoyun güzel ya.[DOUBLEPOST=1420143898,1420143851][/DOUBLEPOST]*Hiç Türk MineCraft kanalı takip etmiyorum.*
![]()
Adam bir mesaj attı beğenisi iki katına çıktı :OHiç sevmem LeHamam,Burak,Leafgeyming falan.O kadar aboneyi haketmiyorlar...
9 beğeni sadeceVideoyun güzel ya.[DOUBLEPOST=1420143898,1420143851][/DOUBLEPOST]
Adam bir mesaj attı beğenisi iki katına çıktı :O
Nedense her Türk minecraft videosunun başından sıkılmaya başlıyorumVideoyun güzel ya.[DOUBLEPOST=1420143898,1420143851][/DOUBLEPOST]
Videoyun'u unutma canımBırakın bunları gidin MuratAbiGF,Oyunbaz ı izleyin
(※―※)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben Minecraft'tan sıkılıyorum artık. Çözümü biraz uzak kalmak galiba.Nedense her Türk minecraft videosunun başından sıkılmaya başlıyorumçözümü var mı?
Yoo bütün iş videoyu çekende.İzleyen kişi iyi vakit geçirmeli videonun her saniyesinden zevk almalı.Kimisi direk videonun başında ''Abone olun beğenin vesayre vesayre'' diye giriyor bunlar direk sıkıyor adamı geneli ise çok küfürlü ve sapıkça benzetmeler ile dolu.Videoyun'u unutma canım
[DOUBLEPOST=1420144100,1420144069][/DOUBLEPOST]![]()
Ben Minecraft'tan sıkılıyorum artık. Çözümü biraz uzak kalmak galiba.
Videoyun her türlü en iyi Türk kanalı bence.Yoo bütün iş videoyu çekende.İzleyen kişi iyi vakit geçirmeli videonun her saniyesinden zevk almalı.Kimisi direk videonun başında ''Abone olun beğenin vesayre vesayre'' diye giriyor bunlar direk sıkıyor adamı geneli ise çok küfürlü ve sapıkça benzetmeler ile dolu.
11 beğeni oldu ._.[DOUBLEPOST=1420144527][/DOUBLEPOST]Videoyun güzel ya.[DOUBLEPOST=1420143898,1420143851][/DOUBLEPOST]
Dost Kayaoğlu üstüne youtube kanalı tanımam.Onun dışında birde Pintipanda harikaVideoyun her türlü en iyi Türk kanalı bence.
Ahem...Videoyun her türlü en iyi Türk kanalı bence.
O senin abazalığından kaynaklanan bir sorunAhem...
Genel de bu tür MineCraft videosu çeken kişileri takip ederim ben.
![]()
I don't think so Fiskef. Ben abaza değilim bunu herkes bilir. (Beni tanıyan.)O senin abazalığından kaynaklanan bir sorun![]()