- En iyi cevaplar
- 0
Pls efsanedir o nasıl bilmezsinAli kim![]()
Pls efsanedir o nasıl bilmezsinAli kim![]()
Bu kabartma tozu nasıl keki kabartıyor? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?Pls efsanedir o nasıl bilmezsin![]()
Hala çıkıyor bana o reklam yaBu kabartma tozu nasıl keki kabartıyor? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?daha bunlardan bolca var hepsini çözmemiz gerek
![]()
Oha hala var mı O reklam la?Hala çıkıyor bana o reklam ya![]()
Ne bileyim evdekilerin tuhaf kanalları izleme merakı napayımOha hala var mı O reklam la?6 yıl mı oldu çıkalı ne?
Siz Ailece değişiksiniz O zaman?Ne bileyim evdekilerin tuhaf kanalları izleme merakı napayım![]()
Yok yok benim değişiklikleri duysalar evden banlanırım saniyesindeSiz Ailece değişiksiniz O zaman?![]()
Gece gece kahkaha attım teşekkürlerOnun bunun çocuğu. Eskiden televizyonda çıkardı anası pencereye çıkar ''Ali'nin karnı acıktı!'' diye bağırıp kulaklarıma tecavüz ederdi.![]()
Oha bir şeyi anladım sayılır, transistor diye bir oyun var !Herkes fazla yetersiz anlatmış
Şöyle gelişti bilgisayar dilleri ilk önce transistörler birbirlerine birleştirilerek cpu ve rom bir nevi yazıldı ama devre basılarak yapıldı, yukarıda anlatılan 1 0 olayını internette "transistor logic gates" yazarak araştırabilirsin.
İlk tabanı atıldığında daha fazla transistör eklendi farklı giriş olasılıkları filan eklendiki bu klavye oluyor, ondan sonra programları yazmak transistörlerle çok zorlaşınca assembly geliştirildi.
Assembly seçtiğiniz değişkeni adresten adrese taşıyarak veya kopyalayarak herşeyi hazır hale getirir bir nevi tren yolu olarak düşünebilirsiniz, gerekli adreslere gerekli değişkenler eklenir işlemci koda göre gerekli pinden gerekli çıkışı veya gerekli bölümle gerekli işlemi yapar
Ondan sonrası zaten basic pascal c cpp diye gidiyor hepsi birbirini geliştirdi![]()
Cahal cahal konuşma onlar 011010101010101101011 şeysisi içinOha bir şeyi anladım sayılır, transistor diye bir oyun var !![]()
Farkettiysen avatarımOha bir şeyi anladım sayılır, transistor diye bir oyun var !![]()
FarkettimFarkettiysen avatarım![]()
Hıh benim bahsettiğim daha eğlenceli .-.Cahal cahal konuşma onlar 011010101010101101011 şeysisi için![]()
Selfie sözcüğünü türkçe anlamında kullandığın için teşekkür ederim.Önce bir öz çekim çekelim sonra da Ali'nin neden karnının acıktığını tartışalım sonra senin sorununa bakarız. B)