SexyMotd ile alakalı

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu SexyMotd'u değiştirmiş ve türkçe karakterler eklemiş birde oyuncu sayısı yazan kısmı değiştirip şu an 500 kişi oyunda felan diye bir şey yapmış onu bulamadım nasıl yapıldığınıda,nasıl türkçe yapmış ?

@ByNovem @IRFN ?? o plugini verebilir misiniz ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Eğer Plugini Kendileri Yazılarsa Vereceklerini Sanmam Sadece İpucu Verebilirler :)

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, SonOyuncu olarak sürekli yeni şeyler bulup getiriyoruz. Türkiye'de kaliteli serverlar çoğalsın diye hep herkese yardımcı oluyoruz, sorunlarınızı gideriyoruz. (SonOyuncu tekel olsun, diğer serverler ölsün, Porche'dan selamlar... gibi bir düşüncemiz yok.) Ama dikkat edin arkadaşlar kaliteli serverlar çoğalsın diye yapıyoruz bunu, Son Oyuncu kopyası serverlar çoğalsın diye değil... Kusura bakmayın ama yaptığımız her yeniliği herkesle paylaşamayız. Anlayışınız için teşekkürler...

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O plugin sexymotd plugini değil bungeecord için özel yapılmış bir plugin.Normal serverda kullanamazsın.

Miracc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ee peki ona benzer pluginler yokmu yani başka sunucularda yapmış hem bungeecordlu hem bungeecordsuz..

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@IRFN bu türkçe karakter note pad++ dan çok rahat bir şekilde yapılıyor ben ipucu verdim :) buyurun ben sexy motdu herkesde var diye kullanmadim ama isteyen olursa yapar atarım :)
Ve inanmayanlar :
PLAY.MCTRCRAFT.COM

Kalitenin adresi :) reklamimizada yapmış olduk forumda reklamimiz yok 150+ online te cikiyoruz :)

@IRFN eğer sende bilmiyorasan söyleyeyim tüm pluginleri 1 tık ile türkçe karakterlere uyumlu hale getiriyorum örnekleri sunucumda :) site ile uğraşıyorum ondan sonra essentials i türkçe karakter yapacağım bence bu türkçe karakter için çok ugrasiyorsunuz bana mesaj atarsanız @IRFN size söyleyebilirim :)

linklux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@IRFN bu türkçe karakter note pad++ dan çok rahat bir şekilde yapılıyor ben ipucu verdim :) buyurun ben sexy motdu herkesde var diye kullanmadim ama isteyen olursa yapar atarım :)
Ve inanmayanlar :
PLAY.MCTRCRAFT.COM

Kalitenin adresi :) reklamimizada yapmış olduk forumda reklamimiz yok 150+ online te cikiyoruz :)

@IRFN eğer sende bilmiyorasan söyleyeyim tüm pluginleri 1 tık ile türkçe karakterlere uyumlu hale getiriyorum örnekleri sunucumda :) site ile uğraşıyorum ondan sonra essentials i türkçe karakter yapacağım bence bu türkçe karakter için çok ugrasiyorsunuz bana mesaj atarsanız @IRFN size söyleyebilirim :)
Ben Sexy Motd yazıları deiştiriyorum Tekrar Geri Yüklüyo eski ayarlara neden ??