FX-6350 ve R9 280X Bilgisayarın Ederi Nedir ?

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, oyun oynamanın bos iş olduğunu düşünmeye başladım ve sistemimi satma kararı aldım fakat ederini bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sistemim;
  • Fx 6350 3.9ghz işlemci
  • 2x4gb gskill 1600mhz ram
  • 1x8gb 1333mhz ram
  • M5a97 le r2.0 anakart
  • Asus r9 280x 3gb 384bit
  • Xigmatek assasin black 700 watt 80+ bronz psulu kasa
  • 1x120gb v300 ssd
  • 3x640 gb WD Blue 2.5 inch harddisk
  • 1x2tb WD black harddisk

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Rahat 2000 eder, eğer ebay tarzı sitelerde satmak istersen müşteri konusunda yardımcı olabilirim.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Helter Satmayı hemen düşünmüyorum. Şuanda fiyat öğrenme sürecindeyim. En azından GTA 5'i bir deniyim ondan sonra bakarım.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Endişelenme, kesinlikle kaldırır. Ayrıca oyun senin için boş iş ise ne için GTA 5'i denemek için heveslisin, o kadar çok istiyor isen gir oyun konsolu bulunan internet cafelerden birine, oyna istediğin kadar.
Gta 5'i yıllardır bekliyorum, fizik moturunu çok merak ediyorum, bilgisayara ne gibi yeniliklerle gelecek bunları kendi bilgisayarımda tecrübe etmek istiyorum. Cafelerde istediğin kadar oyun oynayamazsın, gereksiz yere yüksek miktarda para veriyorsun ve iğrenç bir ortamda oynuyorsun. Mis gibi ev dururken kafeye gitme niyetim yok.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer mining vb. olaylar yapmadıysan sanırsam 1900-2000 civarına satabilirsin.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Gta 5'i yıllardır bekliyorum, fizik moturunu çok merak ediyorum, bilgisayara ne gibi yeniliklerle gelecek bunları kendi bilgisayarımda tecrübe etmek istiyorum. Cafelerde istediğin kadar oyun oynayamazsın, gereksiz yere yüksek miktarda para veriyorsun ve iğrenç bir ortamda oynuyorsun. Mis gibi ev dururken kafeye gitme niyetim yok.
Ama senin için oyun boş iş?

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@owen_1 Artık ekran kartları ile bile miningden para kazanamıyorsunuz doğru düzgün.

@Helter Evet boş iş, gta 5'i denemek istiyorum sadece, günlerce başında vakit geçireceğimi söylemedim.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alıcısına bağlı direk kurulu sistem bir iki jest ile ter temiz durumda ise iyide alıcı bulursan 2200 civarından 1800'e kadar gidebilir.