- En iyi cevaplar
- 0
biliyorumda kafama yatan güzel bir proje yok.Güzel bir proje istiyorsan para ve emek sarf etmelisin. Senin istediğin imkansız: Az emek, büyük başarı...
bu arada senin euro turck sunucun noldu açıksa özelden ip at gelecemde.
biliyorumda kafama yatan güzel bir proje yok.Güzel bir proje istiyorsan para ve emek sarf etmelisin. Senin istediğin imkansız: Az emek, büyük başarı...
Ben o oyunu bile bilmiyorum herhalde birsiyle karıştırdınız.biliyorumda kafama yatan güzel bir proje yok.
bu arada senin euro turck sunucun noldu açıksa özelden ip at gelecemde.
Server açmaArkafaşlar hayla güzel bir fikrim yok ya ne açacam ben of
nedenServer açma![]()
Yaptık. Tutmadı.Şehir RPGsi dediğim bildiğin şehir gibi.Her sabah kalkıp işe gideceksin.Bazen hırsızlar eve girmeye falan çalışacak polis gidecek yakalayacak sonra cinayet davası falan bildiğin modern dünya.
BUNU NAPACAM BEN YA[DOUBLEPOST=1420214113,1420210751][/DOUBLEPOST]Gerek kalmadı CastleWars diye bir sunucu satın aldım.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Al kardeş sana işe yarar bi link
Boşuna almışsın kardeşim sadece f join yetkisi veriyor adamlara sonra iki takıma spawn noktası seçiyor bunumu satın aldın =?BUNU NAPACAM BEN YA[DOUBLEPOST=1420214113,1420210751][/DOUBLEPOST]Gerek kalmadı CastleWars diye bir sunucu satın aldım.
Ero nedir ?Ero Server Aç Hem Daha Hiç Açılmadı Hemde Server Full çeker![]()
Bilmen GerekirEro nedir ?