Merhaba

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam dostlar bu oyunu daha önceden 1 kere oynadım 7 gün sürdü.Sonra bitti.

Şimdi ben bu oyunu hamachi üzerinden sevgilimle oynamak istiyorum.Hamachi konusunu biliyorum.Cs den çok oynadık arkadaşlarla sizden sormak istediğim.

Sevgilimle oynayacaz ve 7gün sonra bitmesin yani ve kaydedip sonradan devam edebilecek miyiz ?

Bununla ilgili kaynakları okuyabilirim.Önerileriniz nelerdir..

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Kız konusu varsa hemen yardım edelim.
Şöyle bir durum var ki oyunu oynayabilmek için her ikinizin de Premium hesap sahibi olması gerekiyor. Bir premium hesap 60TL civarı. Fakat cracked denen bir olay var, oyunlarla ilgileniyorsan biliyorsundur. Eğer oyundan çıkarken kaydedip çıkarsanız aynı yerden devam edebilirsiniz. Daha sonra girdiğinizde ise aynı dünyaya giriş yapıy Hamachi ağı oluşturursan ve sevgilin de o ağa girerse kaldığınız yerden devam edersiniz.

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kız konusu varsa hemen yardım edelim.
Şöyle bir durum var ki oyunu oynayabilmek için her ikinizin de Premium hesap sahibi olması gerekiyor. Bir premium hesap 60TL civarı. Fakat cracked denen bir olay var, oyunlarla ilgileniyorsan biliyorsundur. Eğer oyundan çıkarken kaydedip çıkarsanız aynı yerden devam edebilirsiniz. Daha sonra girdiğinizde ise aynı dünyaya giriş yapıy Hamachi ağı oluşturursan ve sevgilin de o ağa girerse kaldığınız yerden devam edersiniz.
Anladım cracked olayını ve server kurulumu konusunda yardım edici konu ve bilgiler var mı ? Malum konuş konuş canı sıkılıyor böyle yeni bi dünya açıp oynasak eğlenceli olacak sanırım :) Bide dediği gibi 60 60 120 eder bizi batırma dostum :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Anladım cracked olayını ve server kurulumu konusunda yardım edici konu ve bilgiler var mı ? Malum konuş konuş canı sıkılıyor böyle yeni bi dünya açıp oynasak eğlenceli olacak sanırım :) Bide dediği gibi 60 60 120 eder bizi batırma dostum :)
Ben sunucu açmayı hiçbir zaman anlayamadım, bu yüzden bu konuda yardım edemem fakat forumda bilen birileri elbette çıkacaktır.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
server açmak zor değil craftbukkit-spigot-sponge diye kurucular var
bunu bir dosyaya atıcaksın sonra kurucu dosyaya göre setting up a server diye gir spigot-craftbukkite göre
bir metin dosyası aç yapıştır onu sonra ordan o-true yerini false yap farklı kaydetten baslat.bat yap ve .batı aç
dosyalar kurulur
sonra properties var notepad++ veya wordle aç orda ip: yazan yere hamachi ipni yaz mcde gir

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sunucu açmayı hiçbir zaman anlayamadım, bu yüzden bu konuda yardım edemem fakat forumda bilen birileri elbette çıkacaktır.

Anladım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. :)

server açmak zor değil craftbukkit-spigot-sponge diye kurucular var
bunu bir dosyaya atıcaksın sonra kurucu dosyaya göre setting up a server diye gir spigot-craftbukkite göre
bir metin dosyası aç yapıştır onu sonra ordan o-true yerini false yap farklı kaydetten baslat.bat yap ve .batı aç
dosyalar kurulur
sonra properties var notepad++ veya wordle aç orda ip: yazan yere hamachi ipni yaz mcde gir

:) Sizin için gerçekten çocuk oyuncağı gibi :) Şimdi başta cracked nasıl edicem hazır crackli varmı nette indirebileceğim :) Biraz daha açıklamanızı isteyecem zamanınız varsa dostum. :)

Bide 7 gün sonra bitecek mi yine ?

Az edepli olsan diyorum.Forumda kızlarla arası olmayan bir sürü insan var kız arkadaşı olmayan insanlar var yalnızlıktan psikopata bağlamışlar var ve senin belirttiğin durumu hakaret olarak algılayan birçok insan var.

Pardon dostum..Ben sadece sıkıntımız gitsin diye kızla oynayacagımız bişi arıyordum. :/

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Anladım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. :)

:) Sizin için gerçekten çocuk oyuncağı gibi :) Şimdi başta cracked nasıl edicem hazır crackli varmı nette indirebileceğim :) Biraz daha açıklamanızı isteyecem zamanınız varsa dostum. :)

Bide 7 gün sonra bitecek mi yine ?
İnternet üzerinden birsürü cracked Minecraft Launcher bulabilirsiniz. Fakat forumda paylaşmak yasak olduğu için link atamıyorum kusura bakmayın.[DOUBLEPOST=1420296961,1420296802][/DOUBLEPOST]
Az edepli olsan diyorum.Forumda kızlarla arası olmayan bir sürü insan var kız arkadaşı olmayan insanlar var yalnızlıktan psikopata bağlamışlar var ve senin belirttiğin durumu hakaret olarak algılayan birçok insan var.
Ne alaka? Eğer kızlarla ilişkisi olmadığı için psikopata bağlayanlar varsa sorun o psikopatlardadır. Sevgilim varsa ben de söylerim istersem kimse engelleyemez. İnsanın sevgilisi olması gayet doğal bir şey. Sevgilisi olduğunu söylemesi de edepsizlik falan değil.

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnternet üzerinden birsürü cracked Minecraft Launcher bulabilirsiniz. Fakat forumda paylaşmak yasak olduğu için link atamıyorum kusura bakmayın.
Anladım.Netten crackli buldum.Ondan sonrasını biraz açıklayacak arkadaş lazım :) Hamachi işini kesinlikle biliyorum.Sadece oyunun server dosyasının içine hamachi deki ipyi nereye gireceğimiz ve başka ayalar var mı ? Onları merak ediyorum. :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Anladım.Netten crackli buldum.Ondan sonrasını biraz açıklayacak arkadaş lazım :) Hamachi işini kesinlikle biliyorum.Sadece oyunun server dosyasının içine hamachi deki ipyi nereye gireceğimiz ve başka ayalar var mı ? Onları merak ediyorum. :)
Maalesef o kısımda benim bilgim tükeniyor :)

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilen arkadaşlar var mı ? Hamachi üzerinden resimli server kurulumu gibi bir konu varsa forumda linki de olur okuyup anlamaya çalışırım.

Slobodno

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu yardımcı olur mu?
Buraya da bir göz at istersen =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkür ederim :) Cracked indirim bunun aynısını deniyecem versiyon farklı olsa sorun teşkil eder mi bide :) Kaydedip sürekli oynayabiliriz değil mi öyle 7 gün kısıtlaması olmadan :)

Al dostum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim bunların versiyonları farklı olsa sorun teşkil eder mi ? Bide bunlar minecraftın sitesine yönlendiriyor orda ki 7 gün sonra kapanmaz mı ki ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Teşekkür ederim :) Cracked indirim bunun aynısını deniyecem versiyon farklı olsa sorun teşkil eder mi bide :) Kaydedip sürekli oynayabiliriz değil mi öyle 7 gün kısıtlaması olmadan :)

Teşekkür ederim bunların versiyonları farklı olsa sorun teşkil eder mi ? Bide bunlar minecraftın sitesine yönlendiriyor orda ki 7 gün sonra kapanmaz mı ki ?
Minecraft Server dosyaları Minecraft'ın dosyalarını kullanır yani senin premium olup olmamana dikkat etmez. Bu yüzden kapanma gibi bir durum olmaz.