Altair Creed
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
herobrine asla olmadı. O sadece uydurma.ya mod yükledin yada minecraftın çok eski bi sürümüdür
herobrine asla olmadı. O sadece uydurma.ya mod yükledin yada minecraftın çok eski bi sürümüdür
deyil modu indir çıkıyor modsuz çokkkk arada çıkar ama modu indir ve çıksınherobrine asla olmadı. O sadece uydurma.
adam herobline mc de yok dio modu yok demio !deyil modu indir çıkıyor modsuz çokkkk arada çıkar ama modu indir ve çıksın
Evet saçmalamasyon kısımlarına başladıkşey ben 1.3.2 oynuyorum ve yeni dünya açmadan önce o minecraft yazan yerde herobrine yazıyordu bi bağlantısı varmı ?
yaw kardeşim amacınız ne ya olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyosunuz...ozaman söyle ben neden gördüm herobrineyi beni takip ediordu?
adamlar minecraftı kötülemeye çalışıo 8 yaşındaki bebeler basmış burayıdayaw kardeşim amacınız ne ya olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyosunuz...
Eğer sürüm 1.3.2 ise yok yok yok !!! ulan ben sizden daha çok geziyom dünyayı map yaparken hiç mi hiç rast gelmedim neden aceba ?
Madem gördün F2 ye basıp snapshot alsaydın da burda bize gösterseydin...
tamamgençler hayatımda bu kadar saçma tartışma görmedim.
bu arada konu açan kişi ; gördüğün şey crafting table değil büyük ihtimal chesttir.
mağrada oyunun kasması çok doğaldır.
İskelet spawneri var ise bir yığın iskelet görmen mümkündür.
Herobrine diye bir şey olmamıştır. Hiçte olmayacaktır.
adam herobline mc de yok dio modu yok demio !
evet. Modu indirince hemen çıkar. aMa MODSUZ oyunda herobrine olmaz.deyil modu indir çıkıyor modsuz çokkkk arada çıkar ama modu indir ve çıksın
onu görünce göstercem ama mod indirmeden zor gelir bende mod var o yüzden göstericemyaw kardeşim amacınız ne ya olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyosunuz...
Eğer sürüm 1.3.2 ise yok yok yok !!! ulan ben sizden daha çok geziyom dünyayı map yaparken hiç mi hiç rast gelmedim neden aceba ?
Madem gördün F2 ye basıp snapshot alsaydın da burda bize gösterseydin...