TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
İçimden geldiPanpa ?
İçimden geldiPanpa ?
Tamam saksı beySorun değil aga bana çocuk ve saksı muamelesi yapılmasın yeter. B)
Sen şeyi görmüş müydün?Bazı ürünler var isimleri Dragon Ball'da ki karakterlerle aynı onlarla caps yapılmıştı işte onun gibi bir şey şarkıda geçen kelimelerin diğer dillerde benzer olan fakat farklı anlamlar içeren şeylerini koyuyorlar ortaya böyle değişik bir parodi çıkıyor.Tamam saksı bey
Başka fikri olan yok mu![]()
Dahada uzaklaştın yahu ._.Sen şeyi görmüş müydün?Bazı ürünler var isimleri Dragon Ball'da ki karakterlerle aynı onlarla caps yapılmıştı işte onun gibi bir şey şarkıda geçen kelimelerin diğer dillerde benzer olan fakat farklı anlamlar içeren şeylerini koyuyorlar ortaya böyle değişik bir parodi çıkıyor.
Yazdığım 3 mesajda da aynı şeyi yazdım birinde yakın dedin diğer ikisinde uzaklaştın dedin sen de sorun var arkadaş.Dahada uzaklaştın yahu ._.
Söyleyiş tarzın yüzünden uzaklaştın heheYazdığım 3 mesajda da aynı şeyi yazdım birinde yakın dedin diğer ikisinde uzaklaştın dedin sen de sorun var arkadaş.![]()
Söyleyiş tarzın yüzünden uzaklaştın hehe![]()
Hadi bulacaksın hehe![]()
(O artık yok)
m9 ? bunu biliyor musun?Şunu bir okuyun. "m8"
İngilizce'de "m" "em" diye okunur. Oradaki "8" ise "eight" diye okunur.
İkisini de aynı anda okuduğumuzda "mate(meyt)" yani "arkadaş(takm arkadaşı vs...)" anlamı oluşur.
Burada da anime openingdeki sözleri başka kelimelerle değişeiasgşrsighşrdihşrs
Anlatamadım ben gomen'nasai.
Bence herifin teki m8 yazacakken parmak 9'a kaymış m9 olmuş.m9 ? bunu biliyor musun?m9?
Bu parmak kayması değil.Şimdi m8 (mate) dostum anlamına gelir tamam bu ingilizcesi bir de bunun şivelisi gibisi var yabancı insanların kullandığı şekilde örnek verirsek bir Avustralyalı birisi.Bu adam bu kelimeyi Mate diye söyleyemiyor mayt diye söyleyebiliyor m9 ise mayt olarak geçiyor. B)[DOUBLEPOST=1420479396,1420479359][/DOUBLEPOST]Bence herifin teki m8 yazacakken parmak 9'a kaymış m9 olmuş.
5genious3me
Oyun da sniper mayt diyor işte bu mate ben genelde bay ve men olarak anlardım fakat mayt diyormuş adam.Men ._.
u wot m9? (yu vat mayt?)Bu parmak kayması değil.Şimdi m8 (mate) dostum anlamına gelir tamam bu ingilizcesi bir de bunun şivelisi gibisi var yabancı insanların kullandığı şekilde örnek verirsek bir Avustralyalı birisi.Bu adam bu kelimeyi Mate diye söyleyemiyor mayt diye söyleyebiliyor m9 ise mayt olarak geçiyor. B)[DOUBLEPOST=1420479396,1420479359][/DOUBLEPOST]
Oyun da sniper mayt diyor işte bu mate ben genelde bay ve men olarak anlardım fakat mayt diyormuş adam.