Benimle Pvp Atak Yokmu?

Mustafaeren62

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben uzun zamandır pvp atacak adam arıyorum ama çoğu noob veya oyunu ciddi bir şekilde oynamıyor. Benimle Adam gibi pvp atacak varsa işte
skype adresim

Server benden!

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi' kere cok ciddiyim tmm mi .s MECESEGE benden sorulur hekirlari yeniyommm bennnnn. seni de yenerim haaaaaaaaaaa. bak bana git simdi!
daha mcsg yi yazmayı bilmiyorsun hackerde yani şampiyon değilsin bir kere düzgün yazmayı öğren ondan sonra gel o zaman mcsgnin anlamı ne soruyorum

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Asıl PVP efsanesi benim. John cena gibiyimdir :) Hile kullanmam. Şerefimle ölürüm. Asla pes etmedim. Rayanduyu kimse tanımaz armadagamings oynamamış biri :)

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben mecesegede otuzüç efpies alıyom gelemem
Ben bi kere yuz yirmi efpiyes aliyommmm.
daha mcsg yi yazmayı bilmiyorsun hackerde yani şampiyon değilsin bir kere düzgün yazmayı öğren ondan sonra gel o zaman mcsgnin anlamı ne soruyorum
Yu mast susmak. :( engilişce yazmayi bilmedigim icin boyle yazdim. yanlis olabilir. Prenscan13 ben seni her turlu hayv em si de , mecesegde her turlu yenerim. sen git hek ac hek acsan bile yenerim hahaaha nuub. he bide vulftim carim var cok guzel varya bole silahlar var levelim bir milyon!

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ulan gece gece kahkaha attım sandalyeden düştüm kafam kanadı polisler geldi babama suçu attılar jetli dayım balkondan bizi aldı tüm aile kaçıyoruz mutlumusun ?

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi kere yuz yirmi efpiyes aliyommmm.

Yu mast susmak. :( engilişce yazmayi bilmedigim icin boyle yazdim. yanlis olabilir. Prenscan13 ben seni her turlu hayv em si de , mecesegde her turlu yenerim. sen git hek ac hek acsan bile yenerim hahaaha nuub. he bide vulftim carim var cok guzel varya bole silahlar var levelim bir milyon!
sus hivemc yi bile yazmayı bilmiyorsun fps yüksek olsa seni bile yenerim ama kasıyor anladın mı beni sen gidip herkeze hack dersen oho daha beter olursun gidip elmas set dizip hiç birşeyi olmayan adamlara hackla dalarsan tabi yenersin[DOUBLEPOST=1420478309,1420478257][/DOUBLEPOST]
Ulan gece gece kahkaha attım sandalyeden düştüm kafam kanadı polisler geldi babama suçu attılar jetli dayım balkondan bizi aldı tüm aile kaçıyoruz mutlumusun ?
o zaman okumasaydın

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
sus hivemc yi bile yazmayı bilmiyorsun fps yüksek olsa seni bile yenerim ama kasıyor anladın mı beni sen gidip herkeze hack dersen oho daha beter olursun gidip elmas set dizip hiç birşeyi olmayan adamlara hackla dalarsan tabi yenersin[DOUBLEPOST=1420478309,1420478257][/DOUBLEPOST]
o zaman okumasaydın
Birşeymi içirdiler sana yoksa şakamı yapıyorsun ?

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman okumasaydın
adshjlaoskfjkfhsfdksa. kardesim bak sinirimi bozma ben cok proyum hep sorvirlarda ben kazaniyorum. kasinma seni de yenerim!