Youtube Kanalım

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Youtube kanalı açtım ve çoğunluklu olarak Minecraft videosu çekeceğim daha sesli olarak 1 tane videom var ama yakında daha fazla videolar gelecektir abone olursanız sevinirim :) (Bu arada dalga geçmemeniz rica olunur LÜTFEN :) )

Kanal Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Video: (Arkadaki sesten dolayı özür dilerim sesi kısıktı Televizyonun ama mic çok fazla ses alıyormuş şimdi öğrendim :( )
2.
@EmreCt
@UmutYıldızYT

Son düzenleme:

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonun tamamını izleyemedim kusura bakmayın vaktim yok :) Eleştirimler şunlar;
+Ses iyi
+Videoyu izleyemedim küfür etmiyorsunuz sanırım.Bu da sizin için bir artı :D
-Daha bir mic lazım :(
-Mümkünse facecam de kullanın.
-Ve son olarak espri yapmaya çalışın :D Biliyorum çok saçma geldi ama bir izleyiciyi bu şekilde çekersin.Babam da Oyuncu'nun,Sabri abinin niye bu kadar abonesi var sanıyorsunuz :D

Bilalhh

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonun tamamını izleyemedim kusura bakmayın vaktim yok :) Eleştirimler şunlar;
+Ses iyi
+Videoyu izleyemedim küfür etmiyorsunuz sanırım.Bu da sizin için bir artı :D
-Daha bir mic lazım :(
-Mümkünse facecam de kullanın.
-Ve son olarak espri yapmaya çalışın :D Biliyorum çok saçma geldi ama bir izleyiciyi bu şekilde çekersin.Babam da Oyuncu'nun,Sabri abinin niye bu kadar abonesi var sanıyorsunuz :D
Oncelikle teşekkür ederim yorumunuz için . Facecam şuanlık kullananam çünkü daha abonemiz yok ve abi felan diye eleştiride bulunabilirler biraz daha gelişelim ve büyüyelim facecam kullanacağım ALLAH'ın izni ile :)
EDIT : Ses iyi derken mic mi iyi yoksa benim sesim mi anlayamadım :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle teşekkür ederim yorumunuz için . Facecam şuanlık kullananam çünkü daha abonemiz yok ve ***** felan diye eleştiride bulunabilirler biraz daha gelişelim ve büyüyelim facecam kullanacağım ALLAH'ın izni ile :)
Valla ben 11 yaşındayım facecam'imi de koyacağım ne derlerse desinler onların demesiyle olmuyor ^^

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanal ismi farklı olmuş ama biraz kız ismi gibi geldi bana. (Melek oyuncular) Yeni bir mikrofon alıp kendini geliştirebilirsin.