S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Öldürmen gerekmiyor, yazıları değiştir kullan.LA Adamlari Niye Oldurem![]()
Öldürmen gerekmiyor, yazıları değiştir kullan.LA Adamlari Niye Oldurem![]()
Ben yazdım zaten, konu kapanmıştır.[DOUBLEPOST=1420484009,1420483979][/DOUBLEPOST]Ya isim sorgulatma aklıma gelmedi bir saniye![]()
Arkadaş komut çalıştıracak dedi çünkü.Sonuna neden /kill komutu ekeldin ?![]()
Bunu denemedin ki?Dedigim Gibi Hata Verior![]()
on rightclick:
if player is holding paper:
name of the player's tool is "&cSergun26'nın Kendisi":
execute player command "/kill"
Şimdi bizzat test ettim, hata falan vermiyor.Dedigim Gibi Hata Verior![]()
on rightclick:
execute console command "/manuadd %player% vip"
Denedimde Tiklayinca Bişi Olmuyor.Bunu denemedin ki?
Kod:on rightclick: if player is holding paper: name of the player's tool is "&cSergun26'nın Kendisi": execute player command "/kill"
Kağıdın adınınDenedimde Tiklayinca Bişi Olmuyor.
Denedim Skype Varmi Kardeşim.Kağıdın adının
&cSergun26'nın Kendisi olması lazım.
İşe Yaradi Fakat Group Degistirmek ICin Perm Istiyor Perm Istemeden Yapamazmiyin command Block Gibi ?Denedim Skype Varmi Kardeşim.
ilk önce perm komutunu ver daha sonra vip yap işe yarayacaktır.İşe Yaradi Fakat Group Degistirmek ICin Perm Istiyor Perm Istemeden Yapamazmiyin command Block Gibi ?
İşe Yaradi Fakat Group Degistirmek ICin Perm Istiyor Perm Istemeden Yapamazmiyin command Block Gibi ?
on rightclick:
execute console command "/manuadd %player% vip"
command /addegistir:
trigger:
set the name of the player's tool to "&cSergun26'nın Kendisi"
send "Başarılı"
Tesekürler Fakat Skriptten Cok Az Anlıyorum Boza Bilirim Siz Yapıp Atarmisiniz.ilk önce perm komutunu ver daha sonra vip yap işe yarayacaktır.
Tesekürler Fakat Skriptten Cok Az Anlıyorum Boza Bilirim Siz Yapıp Atarmisiniz.
Biraz okusanız?Kağıt adını değiştirmek için:Kod:on rightclick: if player is holding paper: name of the player's tool is "&cSergun26'nın Kendisi": execute console command "/manuadd %player% vip"
Skype adresim sergun2622Kod:command /addegistir: trigger: set the name of the player's tool to "&cSergun26'nın Kendisi" send "Başarılı"
Sergun İşe Yarıor Fakat Permini İstiyor.Kağıt adını değiştirmek için:Kod:on rightclick: if player is holding paper: name of the player's tool is "&cSergun26'nın Kendisi": execute console command "/manuadd %player% vip"
Skype adresim sergun2622Kod:command /addegistir: trigger: set the name of the player's tool to "&cSergun26'nın Kendisi" send "Başarılı"
Konsola yazdırıyor, kesinlikle yetki istemez.Sergun İşe Yarıor Fakat Permini İstiyor.