Faction Serverinde Ne Olmalı ? [eglenceli istekler]

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar. Çok büyük bir proje üstünde çalısıyorum. Ve sizden bir kaç oneri almak istedim. kimileri lapis olmasın diyor fakat olucak lakin fiyatları düşük olacak bu kesin :( Bende istemiyorum ama malesef :( Bir kaç oneri istedim sizden mesela plugin üstünde edite basladım. Ozel Sulu Balık Tutma arenam var burada AutoFish Engelli!
Ornegin canı sıkılanlar tekne kiralayıp balığa çıkabilirler ve balık tuttuklarında %20 sansda diamond vs vs ve servere özel itemler kazanbilecekler. Bir fikrim daha var LoL'ü oynayanız vardır. <3 :D Ben cok bilmem ama Orada balta atan bi hero var :D bende onun gibi bir şey üstünde ugrasıyorum adam kacarken baltayı eline alıp atınca direk adamın kafaya :D Böle en basitinden örnekler verdim sizde aklınıza gelen fikirler varsa söyleyin hepberaber gerçekleştirelim :)

ICuba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
viplere p10 gibi itemler verilmesin normal p4 verilsin boss olmasın

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Viplere p10 yok zaten :D Kasılmak için her ayrı gurubun bossu olacak ama sadece 1kişi kesebilecek 1odda 1 boss 1kişi

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Lapis olsa bile bu oyuncuları tatmin etmiyor ve çılgın çılgın isteklerle geliyorlar, Lapisin tanesini 1$'dan satışa koydum lapise bakıp para kasmak çok zor diyip çıkıyorlardı.

Ne mi yaptım ?

Koydum lapisi, koydum güzelinden bir sell tabelası sunucuya bakmasam bile olur bence şu an.

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lapis olsa bile bu oyuncuları tatmin etmiyor ve çılgın çılgın isteklerle geliyorlar, Lapisin tanesini 1$'dan satışa koydum lapise bakıp para kasmak çok zor diyip çıkıyorlardı.

Ne mi yaptım ?

Koydum lapisi, koydum güzelinden bir sell tabelası sunucuya bakmasam bile olur bence şu an.
İşte bizim faction anlayışımız :D LAPİSSĞĞĞ :D

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hazıra alışmış herkes konsoldanda bakınca gelen ilk bi lapisi yokluyor beğenmezse ve ya yoksa çıkıyor.
Bi Lapis Bİde şu alıntı maplar :/[DOUBLEPOST=1420621612,1420621502][/DOUBLEPOST]
Balta atan şampiyonun ismi "Olaf". Balta attığında adam yavaşlıyor :)
Kiralanan gemiler sürülebilecekmi ?
Balta atan şampiyonun ismi "Olaf". Balta attığında adam yavaşlıyor :)
Kiralanan gemiler sürülebilecekmi ?
Bende Şimdi Hatırladım. Kiralanan Gemiler tabii ki sürülebilecek :)[DOUBLEPOST=1420622184][/DOUBLEPOST]Baska Düşüncesi Olan Yokmu ? :(

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bi Lapis Bİde şu alıntı maplar :/[DOUBLEPOST=1420621612,1420621502][/DOUBLEPOST]

Bende Şimdi Hatırladım. Kiralanan Gemiler tabii ki sürülebilecek :)[DOUBLEPOST=1420622184][/DOUBLEPOST]Baska Düşüncesi Olan Yokmu ? :(

Değişiğe gelir bu oyuncu tipleri, yenilikçi olman şart.