Uzak Masa Üstü Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

ArsiumSecreT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucum Nitrado Ben Panel ve Ftp ye Alışamadım Uzak Masa Üstü Bilgilerine Nerden Ulaşabilirim Ticket Attım Ama Hala Cevap Yok Yardımlarınızı Bekliyorum İyi Forumlar :D

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Mevzu dosya atmaksa FTP zorunlu, ama panelin uzak masaüstündeki gibi olmasını istiyorsan bir yol var aslinda. Panelde yanda RemoteToolkit göreceksin onu aktif et sonra puttyden paneline gir.

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ArsiumSecreT nitrado sadece panel üzerinden destek verir uzak masa üstü bağlantısını ölseler vermezler
en fazla panel için yardım istersin sana nasıl kullanacağını gösterirler

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bi ara Puttu panelli sunucu almıştım. Putty e habire bağlanmak gerekiyor, ara sıra bağlanırken sorun çıkıyordu. Aırf Putty olmadı diye sunucuyu ilk gününden kapatmıştım. Çok irrite edici bir şey.

Sen putty için bunu diyorsan ,linuxu öğrenmeye çalışsan geberirsin :/

ArsiumSecreT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Güzel Söylüyorsunuzda Putty'i Ben Sadece Silah Olarak Biliyorum D:aD:AS
Bana UzakMasaüstü gibi bütün dosyaları erişebileceğim bi kanal gerekiyor players vs. vs.
bu arada Putty den biraz Bahsedermisiniz :D

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Güzel Söylüyorsunuzda Putty'i Ben Sadece Silah Olarak Biliyorum D:aD:AS
Bana UzakMasaüstü gibi bütün dosyaları erişebileceğim bi kanal gerekiyor players vs. vs.
bu arada Putty den biraz Bahsedermisiniz :D
içeriğini bilmiyorum ama "Putty" de snn kullandığım gibi bir panel türü yani sana masaüstü ulaşımı vermez
nitrado abi bu baştan hata yapmışsın en iyisi yabancı hostingler

ArsiumSecreT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Plugin Konusunda Daima Bir Sorun Yaşıyorum Yardımcı Olacak Varsa enskrkmz1 ekleyebilirmisiniz Sorunu Burdan Bahset derseniz o kadar çokki
mesela 1 tanesi pl paketi legend eski ve bug dolu
sen pl den ne kadar anlıyorsun derseniz pl paketi bile atamadım ve attığım pl lerde çalışmıyor :Das:FDA
yani durumum vahim[DOUBLEPOST=1420627791,1420627757][/DOUBLEPOST]
içeriğini bilmiyorum ama "Putty" de snn kullandığım gibi bir panel türü yani sana masaüstü ulaşımı vermez
nitrado abi bu baştan hata yapmışsın en iyisi yabancı hostingler
hmm bi bakayım en iyisi teşekkürler :D

kejdurapa_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Plugin Konusunda Daima Bir Sorun Yaşıyorum Yardımcı Olacak Varsa enskrkmz1 ekleyebilirmisiniz Sorunu Burdan Bahset derseniz o kadar çokki
mesela 1 tanesi pl paketi legend eski ve bug dolu
sen pl den ne kadar anlıyorsun derseniz pl paketi bile atamadım ve attığım pl lerde çalışmıyor :Das:FDA
yani durumum vahim[DOUBLEPOST=1420627791,1420627757][/DOUBLEPOST]
hmm bi bakayım en iyisi teşekkürler :D
önemli değil ama istediğin şeye ulaşman çok zor en fazla panel konusunda yardım eder nitrado veya söylersin pluginleri düzeltmen de yardımcı olur (bi ihtimal tabi)

ArsiumSecreT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bırak Nitrado'yu filan çok pahalı satıyorlar, değmez. Ben sunucumu 6 Aylık 3 GB 150 TL Ye aldım, arttıralabilir kapasite. Şu ana kadar lag diyen oyuncum olmadı. 34/36 Oldu sunucum, genede lag olmadı. Üstelik 42 adet plugin var. Kendileride bana sponsor oldular 2 gün önce. En iyisi yabancı hostinglerden al. Takma lokasyonu, benim sunucumun lokasyonu Kanada.
bu önerini değerlendireceğimde şimdi sunucumun süresi halen bitmedi ziyan olacak bana yardım edecek birisini tanıyorsan etiketlermisin yani plugin hakkında :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
1 sunucuda 1 den fazla server (sanırım her çekirdeğe 8 gb)
Kurulduğu için veremezler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi