Programlarıma ne oldu :(

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu hatayi 7 kez yaptim. Soyle oldu degil mi?:
Bir programi actin sonra programi acmak icin uygun programi bul dedin sonrada Adobe yaptin sonra boyle oldu. :D
TuneUp Utilities 2007 programini kur. TuneUp Styler 2'yi calistir. Sag tarafta icons olacak onun altinda repair olmasi lazimdi oraya gel. Sonra Reload Icons , daha sonra Reload Icons Cache deyince duzelecektir.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu hatayi 7 kez yaptim. Soyle oldu degil mi?:
Bir programi actin sonra programi acmak icin uygun programi bul dedin sonrada Adobe yaptin sonra boyle oldu. :D
TuneUp Utilities 2007 programini kur. TuneUp Styler 2'yi calistir. Sag tarafta icons olacak onun altinda repair olmasi lazimdi oraya gel. Sonra Reload Icons , daha sonra Reload Icons Cache deyince duzelecektir.
Evet sağol :D

M

MUHDE

Ziyaretçi
Birlikte aç sistemini sıfırla denetim masasında veya birlikte aç menüsünde onun için tuş olması lazım :(

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

İşte bu Antivirüs hizmeti veriyormuş gibi davranıp aslında bilgisayarın anasını ağlatan bir program. Ben de bir ara yükledim onu bilgisayar o kadar yavaşladı ki anlatamam Ccleaner kullandım bilgisayar hızı düzelmedi. Denetim masasından kaldırdığım halde silinmedi. Üstüne üstlük bilgisayardan kişisel bilgileri çaldığını da öğrendim. Hemen bir anti-malware yazılım kurdum önce ulaşabildiğim tüm dosyalarını sildim -denetim masasında ki kaldırma şeysi dahil- sonra anti-malware yazılım ile pc'yi taratıp kalan tüm dosyalarını sildirdim. Lanet olsun sana YAC