Tekkit Yardım İçeri Lütfen

Sazan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende tekkit var ilk girdiğimde her şey çok güzel açılıyor oyunda hiç sorun yok tıkır tıkır oynuyorum sonra oyundan çıkıyorum baştan açınca oyun açılmıyor şöle bir hata veriyor

1244.png

Bir türlü çözemedim bunun ne olduğunu her seferinde silip baştan yüklüyorum düzeliyor ama hiç cıktığımda bir daha giremiyorum bilgisi olan yazabilirmi çok acil :/

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Modlar çakışmış olabirlkir
Arkadaşlar bende tekkit var ilk girdiğimde her şey çok güzel açılıyor oyunda hiç sorun yok tıkır tıkır oynuyorum sonra oyundan çıkıyorum baştan açınca oyun açılmıyor şöle bir hata veriyor

Ekli dosyayı görüntüle 7285

Bir türlü çözemedim bunun ne olduğunu her seferinde silip baştan yüklüyorum düzeliyor ama hiç cıktığımda bir daha giremiyorum bilgisi olan yazabilirmi çok acil :/
alakası yok eğer minecraftın çakma ise her girdiğinde birdağa yüklemen gerek

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet o da var ,
Yani Ataberk Demiş
Mc Sahteyse (Premium Dğilse) Tekrar Yükliceksin .

Sazan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Premium değil oldu o zaman :D her seferinde baştan uptade yaparız sıkıntı yok teşekkürler :)

mc1793b10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alakası yok eğer minecraftın çakma ise her girdiğinde birdağa yüklemen gerek
Hayir bu hata railcraft plugininden kaynaklaniyor. mods klasorune gir, R'ye bas, railcraft rar dosyasini sil.

Olmadi mi?
config dosyasina gir, railcraft klasorune gir, o 3 tane cfg uzantili dosyayi not defteri ile ac, CTRL+H yap, Aranan yere ? yaz, Yeni degere i yaz ve Tumunu degistir yap, daha sonra kaydedip cik.

Her cfg dosyasinda bunlari yapip cik.

İyi Solar paneller...

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayir bu hata railcraft plugininden kaynaklaniyor. mods klasorune gir, R'ye bas, railcraft rar dosyasini sil.

Olmadi mi?
config dosyasina gir, railcraft klasorune gir, o 3 tane cfg uzantili dosyayi not defteri ile ac, CTRL+H yap, Aranan yere ? yaz, Yeni degere i yaz ve Tumunu degistir yap, daha sonra kaydedip cik.

Her cfg dosyasinda bunlari yapip cik.

İyi Solar paneller...
sadece railcraft mı yapıo :D çok saol

Sazan11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ama ben mod klasörünü bulamadım bende bir tane dosya var JAR dosyası onla açıyorum oyunu sadece başka dosyası yok oyunun

mc1793b10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baslat>Calistir'a %appdata% yazin Tekkit dosyasini goreceksiniz, onun icindedir mods klasoru.