Darboğaz olabilir.350w PSU yetmez 500w PSU da alman lazım sonra bi gtx 970 koy tam olur ama bin lirayı biraz geçer dediğimiz şey
Yav pampa şimdi onun için kasa almak lazım kasa alıncada ana kart felan sığmaz sonra ağlarım. ;(350w PSU yetmez 500w PSU da alman lazım sonra bi gtx 970 koy tam olur ama bin lirayı biraz geçer dediğimiz şey
965 > G3258Pentium un 20. Year Anivessary G3258 Çok İyi ve Uygun Bir İşlemci Aslında![]()
İlerde Upgrade yapar Şimdiden Daha Üst Model Alsın Bütcesi VarkenGTX 750ti olabilir.
Altı üstü oyun oynuyorsunuz adam bütçesini yazmış yeni sisteme filan gerek yok. CPU'da gayet yeterli.
965 > G3258
Adamın işlemcisi çok daha iyi iken sizin bunu söylemeniz çok komik bence.
Ama sen 635m kullanıyorsun. Mobil grafik işlemcilerin performansı biraz daha düşük oluyor. Bende Zotac'ın 2GB GT630 unu kullanıyorum ve memnunum.Ben de gt635m kullaniyorum, Crysis 3 oynuyorum.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonucta Crysis 3u orta ayarlarda oynuyorum.Ama sen 635m kullanıyorsun. Mobil grafik işlemcilerin performansı biraz daha düşük oluyor. Bende Zotac'ın 2GB GT630 unu kullanıyorum ve memnunum.
Zaten kaldırması lazım. GT630 güncel oyunları açabiliyor, ama yüksek performans gösteremiyor.Sonucta Crysis 3u irta ayarlarda oynuyorum.
O mantığa göre gt430 bile assassins creed unity açabiliyor.Zaten kaldırması lazım. GT630 güncel oyunları açabiliyor, ama yüksek performans gösteremiyor.
Gt630 cogu oyunu orta ayarda acabiliyor.O mantığa göre gt430 bile assassins creed unity açabiliyor.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Watch dogs açabilirmi .-.Gt630 cogu oyunu orta ayarda acabiliyor.
Acar.Watch dogs açabilirmi .-.
Watch dogs açabilirmi .-.