Hub server envanter sorunu

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler bayanlar sorunum kisaca soyle. Bungeecord olmadab multiverse ile hub gibi bi server yapiyorum eglebcesine ama insanlar lobiden mesela creariveye gecince o elindeki sunucu secme menusu anadolujet filan gibi itemler duruyor bunalarin silinmesini nasil saglarim?

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tolhan hub server kurcaksan factiondaki butun warplari bir mvye kurcan ormanida oraya yoksa olmaz

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Öbür dünya spawnına command block koy, /clear @p yaz. Ben böyle yapıyorum.
Skript'in on world change eventi var ise öyle de yapabilirsin.
if player's world is "creative" şeklinde kontrol edersin.

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim oyle yaparsan adamlarin itemleri gider birdaha donmez boyle sakin yapma

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayir adam factiondan lobiye gelecek ve butun itemleri silinecek senin dedigine gore[DOUBLEPOST=1420740581,1420740546][/DOUBLEPOST]bunu daha kolay cozumu var factionun butun warplarini ormanini bir mv ye yani world e yapmak sonrada multiverse inventories yuklemek

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
hayir adam factiondan lobiye gelecek ve butun itemleri silinecek senin dedigine gore[DOUBLEPOST=1420740581,1420740546][/DOUBLEPOST]bunu daha kolay cozumu var factionun butun warplarini ormanini bir mv ye yani world e yapmak sonrada multiverse inventories yuklemek
/clear @p dirt, stone şeklinde silinmesini istediğin eşyaları silebilirsin, lobide ne eşya olabilir ki?
Ama arkadaş lobiden creative dünyasına diyor.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord suz hub kurmanı tavsiye etmiyorum. Bir süre sonra çok fazla lag oluyor

Son düzenleme: