Kücük Hub Server Lobi

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Singleplayerda Hub Map çalismam Sadece etrafi bosaltmak icin we kullandim hic snemactic yoktur...Arkadaşlar mapin yapimi devam etmektedir sadece göstermek istedim iyi kötü yorumlarinizi bekliyorum.... @Tario76

Arkadaşlar 2 tane hub server mapini singleplayerdan birlikte yaptigim icin biraz yavaş işliyor
Önerilerinizi bekliyorum...[DOUBLEPOST=1420814337,1420811604][/DOUBLEPOST]Güncel

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
1 - 1 buçuk yıl önce olsa, çok güzel derdim, yine güzel ama artık bu tür hub lobi mapları tutmuyor. Güncel hub sunucuların lobi temalarına uygun bir şeyler yapıp başarılı bir kaç çalışma ortaya çıkarırsanız, o zaman çalışmalarınıza beklediğiniz beğeniyi alırsınız.

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - 1 buçuk yıl önce olsa, çok güzel derdim, yine güzel ama artık bu tür hub lobi mapları tutmuyor. Güncel hub sunucuların lobi temalarına uygun bir şeyler yapıp başarılı bir kaç çalışma ortaya çıkarırsanız, o zaman çalışmalarınıza beklediğiniz beğeniyi alırsınız.
Evet zaten 1 sene once hevesle basladim yavas yavas tamamliyordum simdi abandim :)
Abi bu arada gördünmu son oyuncuda hack var al resim :D
Bu arada abi yorum icin teşekkürler 1 tane daha var üstünde çalisiyorum.Onuda koyarim inşallah
[DOUBLEPOST=1420819642,1420819559][/DOUBLEPOST]
kullandığın texture pack nedir güzele benziyor :)
Huahwi Texture Pack aslinda pvp texture packi ama bloklarini begendiyim icin kullaniyorum :)