İndirme linki pmc sayfasına eklendi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Çok copy/paste kullandığım için koydum yoksa koymazdım teşekkürleryapı efso o yapıyı oraya koyarak yazık etmişsin resmen
Ben de açacaktım da o kadar uzun sürdü ki bir daha yapmam prison falan :3BEN PRİSON SUNUCU AÇACAM MAP KONUSUNDA BANA YARDIMCI OLURMUSUN?
mapta yardımcı olurmusunÇok copy/paste kullandığım için koydum yoksa koymazdım teşekkürler
Ben de açacaktım da o kadar uzun sürdü ki bir daha yapmam prison falan :3
Maalesef 2 takımla birden uğraşıyorum zaman kalmıyormapta yardımcı olurmusun
tek spawnı yapsan olurmu?Maalesef 2 takımla birden uğraşıyorum zaman kalmıyor
Maaleseftek spawnı yapsan olurmu?
1 aydır bir spawnı yapamadım diye projemi durdurdum. lütfen yardım et spawn işindeMaalesef
Satan birini tanıyormusun? mimarisi çok iyi olan ve güvenebileceğim.Dostum iyi mimarların konusunda böyle dilenicegine satın alsaydın bi tane spawn.
Vallaha ogün skypeden birini bulmuştum adam kocaman içi boş bir küp yapıp elmaslarla benim semin adını yazığp tabelylada sağa market sola a madeni yazıp nether portalı koymuştu ve bana 50tlye satıyorum demiştiSor işte satın alacagim diye. Yardım diyorsun sen.Çoğu kişi hayrına yardim etmez
tamam. özelden resim atarmısınAslında elimde bir prison haritası var ama enderde sanırım bir konuşurum satın almak istersen. Onun dışında yapabileceğim bir şey yok kusura bakma.