[BASİT][TEST EDİLMEDİ] Anti Killaura

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada blocklara damage atamıyor diye biliyorum, left clickte geçiyor o olay. Hata oradan kaynaklanıyor olabilir.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zaten block değil ise yazdım. Bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Yarın test ederim.
Diyorum ki on damage sadece hasar alabilen şeylerde oluyor. Can olarak hasar alan şeylerde. Blocklar hasar almadığına göre ._. Damage eventinde block diye bir şey yok kısaca. Tamamen sanırımlarla yazıldı*

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi buradaki mantığı anlamadım.

Attackerin hitlediği entitiy blok değil ise killaura vurma sayısına 1 puan ekleniyor
Şimdi biz her bi' entitiye vurduğumuzda bu sayı artacak ve öleceğiz. Saçma değil mi sence?
O puanı almamamız için sürekli bloğa vurmak zorundayız o zaman.

Sanırsam sen killaurayı yanlış anlamışsın. Killaura belli bir rangedekii entitiylere oto. saldırır. Sunucuların bunu fark etmesi için attackerin entitiye aim alması gerekiyor aksi taktirde hit yapamaz.

Ona göre skriptini tekrar kodla.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Şimdi buradaki mantığı anlamadım.

Attackerin hitlediği entitiy blok değil ise killaura vurma sayısına 1 puan ekleniyor
Şimdi biz her bi' entitiye vurduğumuzda bu sayı artacak ve öleceğiz. Saçma değil mi sence?
O puanı almamamız için sürekli bloğa vurmak zorundayız o zaman.

Sanırsam sen killaurayı yanlış anlamışsın. Killaura belli bir rangedekii entitiylere oto. saldırır. Sunucuların bunu fark etmesi için attackerin entitiye aim alması gerekiyor aksi taktirde hit yapamaz.

Ona göre skriptini tekrar kodla.
Ama 3 saniyede 1 de vurma sayısını sıfırlıyor. Dikkatli bak.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama 3 saniyede 1 de vurma sayısını sıfırlıyor. Dikkatli bak.
Yine işe yaramaz zaten sunucuda nocheat+ var ise killaura ile hit hızını arttıramazsın yine bu skript gereksiz oluyor.
Oyuncu 1 saniyede 10 kez vuracak değil ya? Oyunda zaten belli bir tick var oyuncu damage aldığı zaman bir süre (bu süre sanırsam 0.9 milisaniye gibi bir şey) dokunulmaz oluyor.

Kısacası bu skript işe yaramaz.

(akrabaları geldi çok stresli)[DOUBLEPOST=1420911003,1420910881][/DOUBLEPOST]Skriptten anlamasam bile yazılan skriptleri kolayca anlayabiliyorum. Bu skripti geliştirirsen işe yarayabilir belki ama killaurayı ne kadar engelleyebilir bilmem.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yine işe yaramaz zaten sunucuda nocheat+ var ise killaura ile hit hızını arttıramazsın yine bu skript gereksiz oluyor.
Oyuncu 1 saniyede 10 kez vuracak değil ya? Oyunda zaten belli bir tick var oyuncu damage aldığı zaman bir süre (bu süre sanırsam 0.9 milisaniye gibi bir şey) dokunulmaz oluyor.

Kısacası bu skript işe yaramaz.

(akrabaları geldi çok stresli)[DOUBLEPOST=1420911003,1420910881][/DOUBLEPOST]Skriptten anlamasam bile yazılan skriptleri kolayca anlayabiliyorum. Bu skripti geliştirirsen işe yarayabilir belki ama killaurayı ne kadar engelleyebilir bilmem.
Killaura engellenebilir, ancak hile kullanmadığım ve daha test etmediğim için tam ayarlamadım. Yarın test edip süreleri ayarlayacağım.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Killaura engellenebilir, ancak hile kullanmadığım ve daha test etmediğim için tam ayarlamadım. Yarın test edip süreleri ayarlayacağım.
Ben killaura engellenemez demedim çok uğraş sonucu engellenebilir sadece.
++ Ben de sana skriptin şuanki haliyle gereksiz olduğunu söylerek geliştirmeni öneriyorum.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Herhangi bir şekilde killaurayı engellemez sadece oyunculara eziyet eder bu.
Killauranın bir vuruşunun hızı 0.15 saniye ile 0.04 saniye arasında.
Senin yazdığında ise 3 saniyede 5 darbe.
Hesaplayalım 300/5, 0.60 saniyede 1 darbe.
Bu bir darbe vurulana kadar killaura en az 4 en fazla 15 darbe vurmuştu.
Önceki mesajları okuyun.