GARİP OLAY

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

GoldWarrior

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serkuzey kapat çeneni yeter. Oyunda Herobrine diye bir şey yok. Oxurux açıkladı ben bilmiyorum omu bilmeyecek? Ki Alphadan beri oynuyorum. Gelmiş buraya ilk okullu herobrine gördüğünü iddaa ediyor. Böyle çocukların minecraft oynaması bile saçma.

serkuzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serkuzey kapat çeneni yeter. Oyunda Herobrine diye bir şey yok. Oxurux açıkladı ben bilmiyorum omu bilmeyecek? Ki Alphadan beri oynuyorum. Gelmiş buraya ilk okullu herobrine gördüğünü iddaa ediyor. Böyle çocukların minecraft oynaması bile saçma.
Serkan yeter! Yok ulan işte sinirlendirme beni yok yok 1.3.2 yok yooooooook!!!!!!!!!!!!
modu indir 2 altın blogu alta koy bi üste herobrine totem koy üstüne cehennem taşı koy üstünüde çakmak ile yak

serkuzey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ataberk hiç bişy bilmiosn ama şunu söliyim modsuz çıktığını DUYMUŞTUM bende modlu çıkıo o ses başka sesmiş

deniz_alp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skydaz yaz sonra herobrine mod onu indir otamatik olarak kurma var sone ınstall diyorsun yes noe gelcek onuda no yapcan ve yükleme olcak onunxda bitmesini bekle ve bitti

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz arkadaslarla 4 spawner arasinda sıkısmıstık anlatamam cok zor anlardi spawneri zor bulduk =D