Eclipse Eklenti

KorXSeyTaN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar ! Eclipse kullanarak kendi eklentimi yaptım. Fakat bu eklenti sadece bedava kurabildiğimiz bukkit serverler ( pc üzerinden kurulan ) sunucularda çalışıyor. Normal bir sunucuda ( para ile satın alınan ) bir sunucuda çalışmıyor. Ne kadar araştırsamda cevabını bulamadım. Yardım edermisiniz ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ne alaka? Alınan sunucular da bukkit zaten, çalışması lazım.

KorXSeyTaN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Valla Çalışmıyor Komutu yazıdıgımda Help Felan diyor :)[DOUBLEPOST=1420926571,1420926455][/DOUBLEPOST]CraftBUkkit.jar dosyasından kaynaklanabilirmi acaba ?

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Haklısın ulan ilk kez doğru soru :D Sendeki parasızdaki craftbukkit.jar'ı paralıyla aldığına at olay bitmiştir plugini kendi craftbukkit'ine göre ayarla bir dahakine :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
başına / koymayacaksın :D
Derken ? O.o siz komutlari chat listener ilemi yapiosunuz...

Hepinize merhaba arkadaşlar ! Eclipse kullanarak kendi eklentimi yaptım. Fakat bu eklenti sadece bedava kurabildiğimiz bukkit serverler ( pc üzerinden kurulan ) sunucularda çalışıyor. Normal bir sunucuda ( para ile satın alınan ) bir sunucuda çalışmıyor. Ne kadar araştırsamda cevabını bulamadım. Yardım edermisiniz ?
Biyerde bir hata yapmissindir "parayla aldigin" ve evde kullandigin bukkitlerde - ki hic tavsiye etmem spigot kullan :) - serveri kapat (direk consoldan) sonra ac ve hic bise yapmadan ana klasorun icinde logs adli bi klasor onunda en altinda latest.log adli bi dosya var ikisinide buraya at sorununu sana soliim :)

KorXSeyTaN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Derken ? O.o siz komutlari chat listener ilemi yapiosunuz...

Biyerde bir hata yapmissindir "parayla aldigin" ve evde kullandigin bukkitlerde - ki hic tavsiye etmem spigot kullan :) - serveri kapat (direk consoldan) sonra ac ve hic bise yapmadan ana klasorun icinde logs adli bi klasor onunda en altinda latest.log adli bi dosya var ikisinide buraya at sorununu sana soliim :)
Denicem Çok saol

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tahminimce iki versiyon birbirinden farkli ve yazdigin plugin versiyona dayali calisiyor yani classlarda ".1_7_r4." tarzi classlardan birini kullanmissindir. Buda diger versiyona gectiginde patlatiyodur plugini.dedigim gibi loglarini atarsan cok daha fazla yardimci olabilirim :)

KorXSeyTaN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tahminimce iki versiyon birbirinden farkli ve yazdigin plugin versiyona dayali calisiyor yani classlarda ".1_7_r4." tarzi classlardan birini kullanmissindir. Buda diger versiyona gectiginde patlatiyodur plugini.dedigim gibi loglarini atarsan cok daha fazla yardimci olabilirim :)
Dediğin gibi CraftBukkit sürümü uyumsuzluğu yardım ettiğinz için gerçekten çok saolun ..

KONU KİLİT