Minecraft Premium Alamıyorum! Yardım!!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft premium alacağım. Ancak kredi kartı bilgilerini doğru giriyoruz. Ancak bir şey var. Yukarıda ERROR: Kredi kartı bilgileriniz yanlış diyor. Bu arada minecraft.net'ten alıyorum. Error'u türkçeye çevirdim. Yardım lazım. Alamıyorum! CVV'de mi sorun var yoksa posta kodundamı ? Posta kodunu İstanbulunkini girdim. OLMUYOR YARDIM PLS!

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben premiumu minecraft gift code satan bir siteden aldım sende o sitelerden almayı deneyebilirsin

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kredi kartının online alışveriş özelliği açıkmı ?
yo yo! o değil. Alırken Herşeyi doğru giriyoruz. Sonra ise şunu diyor: ERROR: Kredi kartı bilgileri yanlış. sonra tekrar deneyin(Türkçesi bu)
Arkadaşımın babasının kartıyla denedik. Aynı hatayı veriyor. İçinde parada var 100 tl anlamadım ki sorun ne. Acaba Minecraft MİCROSOFT'a satıldığından olabilir mi ? ben pek sanmıyorum.[DOUBLEPOST=1420923102,1420923066][/DOUBLEPOST]
ben premiumu minecraft gift code satan bir siteden aldım sende o sitelerden almayı deneyebilirsin
Yabancı sitelerden almam asla.[DOUBLEPOST=1420923262][/DOUBLEPOST]Böyle doğru mu arkadaşlar:
1-) Kredi kartının önünden numarasına bakıyoruz ve yazıyoruz.
2-) Kredi kartının arkasındaki son 3 hanesi CVV (visa ve mastercardda böylemiş)
3-) Posta kodunu nasıl gireceğimi bilmiyorum. Fark eder mi etmez mi ?
4-) Son kullanım tarihini giriyoruz: ama örneğin: 16 / 2012 gibi yani 2012'nin 12'sini girmiyoz.

Doğru mudur acaba ? neyi yanlış giriyoruz? bunları yaptıktan sonra Submit diyoruz ve yukarda yazdığım hatayı veriyor.

R

Reloven

Ziyaretçi
En Kesin Çözümü Söyliyeyim Sana Paypal Hesabı Aç Kartı Oraya Bağla Ana Para Birimini Euro Olarak Ayarla Şahsen Bende Aynı Sorunu Yaşamıştım Paypal İle Çözmüştüm Sakın Başka Siteden Alma.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Kesin Çözümü Söyliyeyim Sana Paypal Hesabı Aç Kartı Oraya Bağla Ana Para Birimini Euro Olarak Ayarla Şahsen Bende Aynı Sorunu Yaşamıştım Paypal İle Çözmüştüm Sakın Başka Siteden Alma.
Onu nasıl yapacam ki. Kartı bağlamam ben oraya. Neden bağlıyormuşum ha ?[DOUBLEPOST=1420923529,1420923490][/DOUBLEPOST]
Onu nasıl yapacam ki. Kartı bağlamam ben oraya. Neden bağlıyormuşum ha ?
En kesin çözüm öyle olmaz. Çözün şu sorunu. Arkadaşımın kartıyla denedik. doğru girdik. Posta kodu fark eder mi ? ve aynı hatayı verdi. VİSA onuki.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu nasıl yapacam ki. Kartı bağlamam ben oraya. Neden bağlıyormuşum ha ?[DOUBLEPOST=1420923529,1420923490][/DOUBLEPOST]
En kesin çözüm öyle olmaz. Çözün şu sorunu. Arkadaşımın kartıyla denedik. doğru girdik. Posta kodu fark eder mi ? ve aynı hatayı verdi. VİSA onuki.
Çözün şu sorunu ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Camon32 o sorun minecraft.net'ten kaynaklanan bir sorun, aynı siteden kredi kartınız ile gift code satın alırsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.Aldığınız koduda aktiv edip hemen kullanabilirsiniz.
Gift Code Süreli mi peki ? 1 senelik olduğunu duydum.
Diğer sorum ise minecraft.net'ten kaynaklanıyorsa bunun nedeni büyük ihtimalle microsoft'a satılmasıdır değil mi[DOUBLEPOST=1420927411,1420927373][/DOUBLEPOST]
Çözün şu sorunu ?
Rica ederim ki sorunumu çözün lütfen. Oldu mu ??

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gift Code Süreli mi peki ? 1 senelik olduğunu duydum.
Diğer sorum ise minecraft.net'ten kaynaklanıyorsa bunun nedeni büyük ihtimalle microsoft'a satılmasıdır değil mi[DOUBLEPOST=1420927411,1420927373][/DOUBLEPOST]
Rica ederim ki sorunumu çözün lütfen. Oldu mu ??

Neden microsofta alakalı olduğunu düşünüyorsunuz anlamıyorum. Microsoft o kadar mı kötü bir şirket?

TheXX3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yo yo! o değil. Alırken Herşeyi doğru giriyoruz. Sonra ise şunu diyor: ERROR: Kredi kartı bilgileri yanlış. sonra tekrar deneyin(Türkçesi bu)
Arkadaşımın babasının kartıyla denedik. Aynı hatayı veriyor. İçinde parada var 100 tl anlamadım ki sorun ne. Acaba Minecraft MİCROSOFT'a satıldığından olabilir mi ? ben pek sanmıyorum.[DOUBLEPOST=1420923102,1420923066][/DOUBLEPOST]
Yabancı sitelerden almam asla.[DOUBLEPOST=1420923262][/DOUBLEPOST]Böyle doğru mu arkadaşlar:
1-) Kredi kartının önünden numarasına bakıyoruz ve yazıyoruz.
2-) Kredi kartının arkasındaki son 3 hanesi CVV (visa ve mastercardda böylemiş)
3-) Posta kodunu nasıl gireceğimi bilmiyorum. Fark eder mi etmez mi ?
4-) Son kullanım tarihini giriyoruz: ama örneğin: 16 / 2012 gibi yani 2012'nin 12'sini girmiyoz.

Doğru mudur acaba ? neyi yanlış giriyoruz? bunları yaptıktan sonra Submit diyoruz ve yukarda yazdığım hatayı veriyor.
yabancı site değil ben bir site demiştim raklama girer diye ama forum bile reklamını yapıyormuş yani güvenilir bir site adı maxigame

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süreli olduğunu sanmıyorum, bende aynı sekilde minecraft.net te bilgileri doğru girmeme ramen aynı hatayı veriyordu(sizdeki hatanın aynısı) onun yerine gift code ile aldım, bir sorun yasamadım, ve süreli olduğunuda sanmıyorum, her ikiside aynı.
Teşekkür ederim. Alacağım yakında :) Umarım sorun böyle çözülür :)