[Çözüldü] Orebfuscator Plugini

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Muhammed Serverime Orebfuscator plugınıni yukluyorum ılk yukleyisınde x ray engellenıyo reload cekınce bu hatayı verıp x rayı engellemıyor lutfen yardım edermısnız
spigot 1.7.9 r03 kullanıyorum !!! 1.7.2 ile 1.7.9 arası gırıyorum ..
hatanın resmı :

aralarında bazı plugınlerın bılgılerı gecıyo sonra bu hatayı verıyo

ClickMyDead53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Spigot değilde craftbukkit kullanarak dene eğer çalışırsa spigot sürümünü değiştir çalışmazsa pluginin sürümünü değiştirmeyi dene.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Baysisore oncelikle yapman gerekenler
+ Sunucunu durdur
+ orevfuscator u sil
+ Spigot.yml ye gir Ana dosyalarindan
+ icinde x ray die bi bolum var ordaki "engine-mode: 1" yazan yeri (yanlis hatirlamiosam ole olmali) "engine-mode: 2" yap orebfuscatorun yaptigi ayni isi cok daha saglam bir sekilde yapacaktir :)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Baysisore oncelikle yapman gerekenler
+ Sunucunu durdur
+ orevfuscator u sil
+ Spigot.yml ye gir Ana dosyalarindan
+ icinde x ray die bi bolum var ordaki "engine-mode: 1" yazan yeri (yanlis hatirlamiosam ole olmali) "engine-mode: 2" yap orebfuscatorun yaptigi ayni isi cok daha saglam bir sekilde yapacaktir :)
sorun updateymıs auto updateyı false yapınca sorun duzeldı saolun yınede[DOUBLEPOST=1420964532,1420964245][/DOUBLEPOST]dedin sekilde denedım aynı orebfuscatorun ıslevını yapıyo plugıne gerek kalmadı hemde bıraz daha lagı azalltı saolun :)

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Spigot'tan engellemen daha doğru olur çünkü OrebFuscator çok fazla ram yiyen bir plugindir :)