Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapım aşaması olan sunucumuzdan resimleri sizlere sunmaktayım.Hala builder alımımız devam etmekte.Çok daha fazla kılıç çeşitleri ve yaylar, Silah çeşitleri, Ayrıntılı top list, ölünce hastanede doğma ve her öldüğünüzde 5 saniye hastanede kalma sürenizin artması, ilerledikçe seviyesi artan zombiler, rastgele sandıklar, ormanda bulabileceğiniz evler ve yapılar, bosslar, bot giydiğinizde hızlanma ve daha birçok şey! Ve son olarakda aklımıza gelen her ismi zombilere veriyoruz :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kaçıncı sunucu ? :D
Ayrıca "Zenginlik Kılıcı" değilde "Ganimet Kılıcı" olsaydı daha iyi olurdu bence.
Bazı arkadaşlar Enfeksiyon sunucusu açıyorlar beni dellendiriyorlar gaza gelip açıyorum bende :) Daha çok kılıç vs.. eklencek bunlar sadece demir kılıçlara kadar olanlar daha elmas kılıclar olcak onlardan birinin adınıda ganimet koyarız :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" Umut Abi " Diye Zombi Bile Var Adaşımı Öldürmektense Ona Yem Olmayı Tercih Ederim Dermişim :p

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minezi MMO Laştırılmış Hali Gibi Eski Sunucusunda Oynuyordum İlk Enfeksiyonunda Orada Minez Gibi Sistemler Vardı Yok Pansuman Yok Enerji Falan Çok Bayıyordu :p

Bundada olacak zehirlenme sistemi ama daha farklı şekilde :)

Güzel sunucu, başarılar minez gibi severim :)
Teşekkürler :)

Ne zaman acilacak sunucu? :D
Buildlerimiz bittiği zaman açıcaz :)