(YARDIM) Pocketmine-mp server kurma (YARDIM)

sero20

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya beyler pocketmine-mp yi indiriyorum play store dan. açıyorum versyonu development seçiyorum. start server diyorum, hiçbi hata vermeden açılıyo. failed to bind to port hatası falada almıyorum. gayet normal açılıyo yani. modemden port da açtım 192.168.1.204:19132 (udp) bu şekilde görünüyo. minecraftpe a girdiğimde sadece yerel ağ üzerindeki serveri görüyorum. yani serveri açıyorum ama sadece yerel ağ üzerinde açılıyo, bikeresinde kendiliğinden açılmıştı 10.xxx.xxx.xxx şeklinde bi ağ daha bulmuştu. bende whatsmyip deki ip adresimi arkadaşıma verdim 1-2 saat oynadık çıktık serveri kapattım. sonra tekrar start dediğimde yine sadece yerel ağdaki server duruyodu.
bi yardım edinde çöziyim şu işi. 4 gündür uğraşıyorum.
güvenlik duvarım devre dışı bu arada

sero20

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öncelikle teşekkürler. verdiğiniz linkten serveri aldım bağlandım ama ben yönetemiyorum bide 24 saat sonra sıfırlanıcak. bu benim bi işime yaramazki

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
öncelikle teşekkürler. verdiğiniz linkten serveri aldım bağlandım ama ben yönetemiyorum bide 24 saat sonra sıfırlanıcak. bu benim bi işime yaramazki
send command bölümüne /op nick yazın.
192.168.1.204:19132 bu sizin localhost IP'nizdir zaten. Arkadaşınıza whatismyipdeki IP'yi vereceksiniz.

sero20

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamam bende öyle yaptım zaten ama arkadaşım giremedi yine.
op olunmuyo yetki yok yazıyo

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Önceden sorunsuz oynayıp yeniden açtığında arkadaşın giremiyorsa port ayarı değişmiştir muhtemelen. Cihazının lokal IP'si ile modem ayarlarına yazdığını bir daha kontrol et. OP'luğu da Pocketmine'ın programı üzerinden kendine vermen lazım. Oyun içinden verirsen yetki yok hatası verir.

AhmetHakanTYA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamam bende öyle yaptım zaten ama arkadaşım giremedi yine.
op olunmuyo yetki yok yazıyo
Pocket mine konsoluna / (taksim isareti) olmadan soyle yani
op (nick name)
Taksim varsa kodu kabul etmez konsolda taksim isaretini kabul etmiyor bende 1 ay onu aradim sonunda server kurma videosunda farkettim