MomryBey
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Açıklama için thanksLegend also known as SarıBücür bir gereksizdir. Yani gereksiz. Açıklaması yok. Gereksiz sadece
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıklama için thanksLegend also known as SarıBücür bir gereksizdir. Yani gereksiz. Açıklaması yok. Gereksiz sadece
Ne ise gider ayak sevindirdi bu haber beni. Büyük bir pislik yuvasından kurtulduk. Ben de giderim birazdan.Adam taktiği çözmüş ☺☺
Sen gitme yahu sana kanım çok ısındıNe ise gider ayak sevindirdi bu haber beni. Büyük bir pislik yuvasından kurtulduk. Ben de giderim birazdan.
Uzun süreliğine değil, ikinci okul dönemi başlayana kadar. Bu akşam elveda.Sen gitme yahu sana kanım çok ısındı
Tamam özletme kendini ara sıra girUzun süreliğine değil, ikinci okul dönemi başlayana kadar. Bu akşam elveda.
Bunu bilsen her türlü git dersin. O kadar ussuz.Geçmişine baktım Pekte hayırlı bir arkadaş değilmiş.Yinede Gidene Kal,Gitmeyenede Git Demem.
Şüphesiz adam torpilli.Baksanıza aldığı bilgilendirmelere.Yan hesapları varmış. U...uu herifin torpili var kıraftmen izin vermiş.
Kesin moderatörler bilgi verecek şunu şunu yaptı diye.Şüphesiz adam torpilli.Baksanıza aldığı bilgilendirmelere.
Sanmam. Sadece biz banlacağız içeriği olmayan bir uyarı ile. (Susturma)Kesin moderatörler bilgi verecek şunu şunu yaptı diye.
Zaten gideceğim, şuna bir güzel sövsem mi? İçimde kalır yok ise.Sanmam. Sadece biz banlacağız içeriği olmayan bir uyarı ile. (Susturma)
Ben karışmak istemiyorum.Senin bileceğin bir iş. Haa aile ortamı diye küfür etmezsen O da yine senin bileceğin bir iş,gerçi ben pek sanmıyorum ailece foruma giren bir aile olduğunu.Zaten gideceğim, şuna bir güzel sövsem mi? İçimde kalır yok ise.