Açlık Oyunlarına Yeni Şeyler Ekledim Başka Ne Ekleyeyim Fikirleriniz ?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Merhaba sevgili forum halkı,
Survival Games sunucusuna neler eklemeliyim sizin istekleriniz benim için çok önemli

Yaptıklarım :

- İkramiye ( Bounty )
- Sponsor Olabilme
- Seviye ve Puan Sistemi

İkramiye Nedir ? %90 Bitti

Arenada izleyici iseniz ( komutunu henüz ayarlamadım düşünüyorum hem kısa hem akılda kalıcı olması için ) kulanarak oyuncunun kellesine belirli bir ikramiye yatırmış olacak o oyuncuyu kesene ise o ikramiye gidecektir. ( komutunu henüz ayarlamadım düşünüyorum hem kısa hem akılda kalıcı olması için ) ile bir menü açılacak ve menüden ikramiye ile istediği itemi alabilecektir.

Sponsor Nedir ? %99 Bitti

Arenada yaşıyorsanız hem kendinize hemde bir oyuncuya ( /sponsor oyuncuismi paketadı ) şeklinde bir paket yollarsınız
Arenada yaşamıyorsanız sadece bir oyuncuya ( /sponsor oyuncuismi paketadı ) şeklinde paket yollarsınız

Paketlerin listesi için : /paketler

Seviye ve Puan Sistemi Nedir ? %95 Bitti

Seviye sistemi : Her 5 oyuncu öldürmede 1 Seviye atlarsınız oyuncular arasında Usta olanları belirlemek için yapılmıştır.

Puan Sistemi : Her 1 Öldürme için belirli puan alırsınız Her öldüğünüzde belirli puan kaybersiniz şuanlık bunlar : birini öldürdüğünde 1 öldüğünde -5

Daha neler eklemeliyim ?

Aklıma gelenler bunlardı ve ekleyeceğim bazıları :

VIP'lerin Baltayı fırlatması fırlattığında 3 blok etrafdaki kişilere belirli zarar vermesi. [ Bitti ]

Sizlerden fikir istiyorum daha neler eklemeliyim ?[DOUBLEPOST=1421088960,1421083260][/DOUBLEPOST]lütfen kötüde olsa bir fikir verin belki verdiğiniz fikir bana yeni bir fikir vericek.[DOUBLEPOST=1421100000][/DOUBLEPOST]fikir verin lütfen konuya bakın.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bunları hangi sunucuda yapıyorsunuz?
Survival Games için kullandığınız plugin sizin mi, yoksa başka plugine mi ekliyorsunuz?
Skript mi kullanıyorsunuz yoksa Java ile mi yapıyorsunuz?

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bunları hangi sunucuda yapıyorsunuz?
Survival Games için kullandığınız plugin sizin mi, yoksa başka plugine mi ekliyorsunuz?
Skript mi kullanıyorsunuz yoksa Java ile mi yapıyorsunuz?

Balta fırlatma hariç hepsi Java ile kodlandı
Survival Games için kullandığınız plugin sizin mi derken sanırım normal SG yi kastediyorsun hayır benim değil linkini atarım istersen
ve PC de test amaçlı yapıyorum

Son düzenleme:

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Benim tüm fikrim sunucumdaki kodladığımıs SG oyununda uygulanmış durumda. Oradan bakarak fikir edinebilirsiniz.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
0 puanın altındaki oyuncuların puan vermemesini yapmalısın aksi taktirde 2 hesap acıp puan kasabilirler.Her 5 oyuncuda atlamayı pek beğenmedim gittikçe çoğalmalı bence sanırım seviye ile ekstra şeyler alıcaz ve seviye atladıkça seviye kasmak kolaylasacak çünkü karsımıza seviyesi küçükler çıkacak.Zaman geçtikçe haritayı küçültebilirsin mesela ilk x:1000 z:1000 arasında kapısırlar zaman geçtikçe x10 y:10 a kadar düşer.eğer oyuncu savas alanının içinde değilse etrafında rastgele şimşekler çarptırıp onu savas alanına sokabilirsin hg filmindeki gibi.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
0 puanın altındaki oyuncuların puan vermemesini yapmalısın aksi taktirde 2 hesap acıp puan kasabilirler.Her 5 oyuncuda atlamayı pek beğenmedim gittikçe çoğalmalı bence sanırım seviye ile ekstra şeyler alıcaz ve seviye atladıkça seviye kasmak kolaylasacak çünkü karsımıza seviyesi küçükler çıkacak.Zaman geçtikçe haritayı küçültebilirsin mesela ilk x:1000 z:1000 arasında kapısırlar zaman geçtikçe x10 y:10 a kadar düşer.eğer oyuncu savas alanının içinde değilse etrafında rastgele şimşekler çarptırıp onu savas alanına sokabilirsin hg filmindeki gibi.
Zaman geçtikçe haritayı küçültebilirim o olabilir
Her 5 oyuncuda atlmayı beğenmediyseniz değişiriz. Seviye ile bir şey almayacaksanız yanlış anlamışsınız Adam öldürme puanı ile alabileceksiniz ki seviye ve puan çok farklı bir şey benim için karıştarmayalım lütfen.

Öneriniz için teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım.

Edit : 0 Puanın altındakilerin puan vermemesini ayarlamalısın derken sponsor olmasından mı yoksa başka birşeyden mi bahsediyoruz.[DOUBLEPOST=1421153856,1421153096][/DOUBLEPOST]@SnKaan açıklık getirsen memnun olurum.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaman geçtikçe haritayı küçültebilirim o olabilir
Her 5 oyuncuda atlmayı beğenmediyseniz değişiriz. Seviye ile bir şey almayacaksanız yanlış anlamışsınız Adam öldürme puanı ile alabileceksiniz ki seviye ve puan çok farklı bir şey benim için karıştarmayalım lütfen.

Öneriniz için teşekkür ederim uygulamaya çalışacağım.

Edit : 0 Puanın altındakilerin puan vermemesini ayarlamalısın derken sponsor olmasından mı yoksa başka birşeyden mi bahsediyoruz.[DOUBLEPOST=1421153856,1421153096][/DOUBLEPOST]@SnKaan açıklık getirsen memnun olurum.
her öldürmede puan alıyoruzya adam gecenin geç saatinde 2-3 hesapla oyuna girer ve durmadan onları keserek puan kasar.Ama şöyle bişi yaparsan herkes oyuna 0 puanla başlarsa ve her ölümde puan düşerse, puan 0ın altına inerse öldüren kişiye puan verdirmezsen sorun kalkar :)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
her öldürmede puan alıyoruzya adam gecenin geç saatinde 2-3 hesapla oyuna girer ve durmadan onları keserek puan kasar.Ama şöyle bişi yaparsan herkes oyuna 0 puanla başlarsa ve her ölümde puan düşerse, puan 0ın altına inerse öldüren kişiye puan verdirmezsen sorun kalkar :)
kardeş 1 den fazla hesapla girmeyi engelledim yetmez mi ? ama zaten dediğini yaptım.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dahada geliştrieceğim inş. fikir lazım bana :D[DOUBLEPOST=1421183537,1421169646][/DOUBLEPOST]Lütfen fikirleri olanlar söylesin en ufak fikir bile önemlidir.[DOUBLEPOST=1421238549][/DOUBLEPOST]Kos koca forumda 1 kişi bile gelip şunu ekle demedi.[DOUBLEPOST=1421327877][/DOUBLEPOST]Fikir vericek yokmu.[DOUBLEPOST=1421410077][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar kos koca forumda 2 kişi yorum atmış konuya lütfen kötüde olsa fikrinizi söyleyin.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dahada geliştrieceğim inş. fikir lazım bana :D[DOUBLEPOST=1421183537,1421169646][/DOUBLEPOST]Lütfen fikirleri olanlar söylesin en ufak fikir bile önemlidir.[DOUBLEPOST=1421238549][/DOUBLEPOST]Kos koca forumda 1 kişi bile gelip şunu ekle demedi.[DOUBLEPOST=1421327877][/DOUBLEPOST]Fikir vericek yokmu.[DOUBLEPOST=1421410077][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar kos koca forumda 2 kişi yorum atmış konuya lütfen kötüde olsa fikrinizi söyleyin.
Yan tarafa hani sunucu adı yazar
Kaç kişi yazıyor yazar
Kaç kişi oyunu izliyor yazar
Oyunun süresini yazar
Lokasyonu yazar [ EU-US gibi]
Bi tablo vardı böyle. varsa tablo bile eksik varsa ekle :)