One Piece tavsiye edermisiniz ?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Şu ana kadar hentaü dışında bu tarz şeyler izlemedim (çizgifilm mi diyim ne diyim bulamadım,@MUHDE)
Az önce şarkı dinlerken birkaç AMV ye denk geldim one piece'e merak sardım izleyen varsa kısa bir özet ve yorumunu yazabilirmi ?
Başlamalımıyım
Kaç bölümü var şu an
Konusu ne
falan filan @Zurinqun

Glyphl

En iyi cevaplar
0
One Piece hentaülerine bakıyom turuncu kafalı çok güzel lan

M

MUHDE

Ziyaretçi
Eğer zamanın bol ise kesin izlemen gereken animelerden birisi kendisi ilk bölümlerde kalitesi patates olsada bölümler ilerledikce kaliteli oluyor çizimler v.s zaten son bölümlerin çizimleri ayrı epiklikte bayağı sarar izlemeye başlar isen ilk bölümlerde biraz saçmalıklar var ama geçiyor hepsi :(
Konusu denizlerde geçen her türlü ekşına sahip olan bir şeycik (spoiler veremedi*) :(

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Eğer zamanın bol ise kesin izlemen gereken animelerden birisi kendisi ilk bölümlerde kalitesi patates olsada bölümler ilerledikce kaliteli oluyor çizimler v.s zaten son bölümlerin çizimleri ayrı epiklikte bayağı sarar izlemeye başlar isen ilk bölümlerde biraz saçmalıklar var ama geçiyor hepsi :(
Konusu denizlerde geçen her türlü ekşına sahip olan bir şeycik (spoiler veremedi*) :(
gemicik,kaç bölüm var şu ana kadar kaçar dakikadan biliyormusun
haftasonları her gece 1 film izlerim film kalmadı bunlara başlıcam

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
gemicik,kaç bölüm var şu ana kadar kaçar dakikadan biliyormusun
haftasonları her gece 1 film izlerim film kalmadı bunlara başlıcam
güncel olarak her pazar bölüm gelmekte ortalama bölüm dakikasi 24 şuanlik toplam bölüm 677[DOUBLEPOST=1421255891,1421255858][/DOUBLEPOST]
Herhangi bi' karakterin ismini yazıp sonuna "hentaü" getirirsen bulabilirsin, canım*
riasdan başlar erzadan bitiririm. :p