hangi anime yi izleyeyim

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler Bleach hela çukuruna mı düştü? Hiç aranız da Bleach'i bitiren yok mu benim dışımda?
Hiç aranız da Psycho Pass izleyen yok mu? Bir kaç tane Animeyi ağızınızda sakız yapmışsınız her önüne gelene aynı Animeleri önerip duruyorsunuz bu mu sizin Anime zevkiniz? Hiç aranız da Danshi Koukousei No Nichijou izleyip gülmekten yerle sevişen yok mu?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
shingeki no kyojin var birde araştırdım
O da çok iyi bak 2. sezonu da çıktı onun.
Full komedi bir Anime arıyorsan arların da en iyisi Danshi Koukousei No Nichijou.
Sürükleyici bir Anime istiyorsan Psycho Pass izle derim fakat içeriği biraz yetişkin.(Yetişkin derken +18 anlayanlar gidip bi başınızı suya tutun.)
Ciddi komedi sürükleyici macera aksiyon doğaüstü bir şey izlemek istiyorsan Bleach izle.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
başlıkta yazdığı gibi tavsiye edin
Eğer animelerin farkını anlamak istersen School Days izleyebilirsin. Ama hentaü olcakmış son anda dönmüş hissine kapılırsın birkaç bölümde. Diyorsan ki yürek yemedim ben. O zaman psikolojik bir savaş olan Death Note izlemelisin(Ben izlemedim death note u mangayı okudum daha güzel diye) Sonraaa code geass, psycho pass, fate:zero, fate:stay night, one piece, bleach, hunterxhunter(2011) tarzı animelere dalabilirsin. Yok ben ecchi istiyem yanıyom falan dersen. High School DxD izle ya da KissxSis e bak.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O da çok iyi bak 2. sezonu da çıktı onun.
Full komedi bir Anime arıyorsan arların da en iyisi Danshi Koukousei No Nichijou.
Sürükleyici bir Anime istiyorsan Psycho Pass izle derim fakat içeriği biraz yetişkin.(Yetişkin derken +18 anlayanlar gidip bi başınızı suya tutun.)
Ciddi komedi sürükleyici macera aksiyon doğaüstü bir şey izlemek istiyorsan Bleach izle.
Yanlış bilgi var son açıklmaya göre Shingeki No Kyojin 2016 yılında 2. sezonuna başlayacak -Yanlış biliyorsam eğer Allahını seven link atsın izleyeyim :D-

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer animelerin farkını anlamak istersen School Days izleyebilirsin. Ama hentaü olcakmış son anda dönmüş hissine kapılırsın birkaç bölümde. Diyorsan ki yürek yemedim ben. O zaman psikolojik bir savaş olan Death Note izlemelisin(Ben izlemedim death note u mangayı okudum daha güzel diye) Sonraaa code geass, psycho pass, fate:zero, fate:stay night, one piece, bleach, hunterxhunter(2011) tarzı animelere dalabilirsin. Yok ben ecchi istiyem yanıyom falan dersen. High School DxD izle ya da KissxSis e bak.
highschool dxd ye baktım *** falan var sevmedim ama bakıcağım öbürlerine