Başınızdan Geçen Korkunç(paranormal) olaylar

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar Bu konumda yazı rengim siyah ve gri. İç karartıcı olsin........

Başınızdan geçen,Anlam veremediğiniz,Sizi korkutan,geceleri uykunuzu ertelemenize neden olan olaylar bugünkü konumuz.Fazla uzatmadan başlıyım ben...
Günlerden 2014. Saat sabah.Evde tek başımayım.oturmuş tv izliyorum.Bizim tv Hala tüplü eni rahat 1 metre. Eski bir şey yani.Birden Ekran karıncalandı.Ardından simsiyah kesildi ve bir sessizlik kapladı salonu...Tüplü ya tv ekranı cam. ayna gibi yansıtıyor herşeyi.Birden oturduğum koltuğun 2-3 metre arkasında bir şey gördüm.(3.5 3.5)Daha iyi odaklanınca arkamda Üzerinde beyaz bir elbise olan siyah saçlarından yüzü belli olmayan bir kız.O anki kalp ritmim disko tek.Birden Arkamı Döndüm korkudan (bütün bunlar bi 5. saniyelik olay) bi baktım bir şey yok... hemen koştum evden çıkıcam . bi lavaboya geçtim. çıkarken kendimi teselli ediyordum. tam kapıyı kapattım lavabonun. bir ses, Aşırı hızlı bir şekilde Sanki biri enseme nefes alıp veriyordu.. Sonra bi baktım mobiliyet geçiyor onun sesiymiş. kendi kendime, avrat ta kaçtı yea :( demiştim ve tv ye devam etmiştim.
Varsa hikayeniz.konuya bekleriz (one la :D )

davet tablosu : @Iskefiyeli18 @Forumİmamı @Osndbk41 @KadirBerk Ve bütün forum. :)

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir atari oyunun içine düşmüştüm, ve o oyundaki karakterler beni suya batırıyordu. O kadar gerçekçiydiki boğuldum sandım. B)

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NBA 2K15'in , Steam'da 1 gunluk bedava olmasi. (RUYA :(. Ruyanin gercek oldugunu sanip bilgisayara depar atmistim. :( )
Ayrica 2 gun sonra oyunu satin aldim.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sanırım yanlış anlaşıldı konu :D Başınızdan geçen korkunç olay. anlam veremediğiniz olay. rüyalariniz değil :)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Rüyalarımda 4 hafta içinde 3 kere 3 harfli gördüm
İnsanları doğradım(Öncesinde Diriliş Ertuğrul seyredildi :D)
Gerçek ise
her tvyi açarken ekrandan yansıyan açık kapıdan bişi geçiomş gibi olması