Herkese merhaba. Yaklaşık 1 haftadır çalışmalarına başladığım yeni bir sunucu projem var. Büyük bir çoğunluğu oluşturan ve kendilerine "oyuncu kitlesi" demekte zorlandığım "günümüz oyuncularının" hepsi kolaya alışmış ve "lapisli faction" delisi oldukları için farklı ve yeni bir şeyler yapmaya karar verdim. Tamamiyle mmorpg olacak yeni sunucum hakkında ki fikirlerimin bir çoğunu buraya yazmak isterdim fakat hepiniz haritayı görmek için geldiniz, gerçi böyle bir konu açmıştım aslında.
Neyse, her şeyden önce belirtmek istiyorum ki birazdan resimlerini göreceğiniz şehrin, sadece %5' lik bir kısmı. birçok yenilik/değişiklik olacak.
Son olarak sizler yazmadan belirteyim; evet TESV: Skyrim Whiterun şehrine göre hazırlıyorum. Elbette bu direkt oyuna girip her yerin ekran görüntüsünü alarak yaptığım bir şey değil. Andırıyor diyebiliriz, çünkü ne tam olarak benziyor ne benzemiyor.
Neyse, her şeyden önce belirtmek istiyorum ki birazdan resimlerini göreceğiniz şehrin, sadece %5' lik bir kısmı. birçok yenilik/değişiklik olacak.
Son olarak sizler yazmadan belirteyim; evet TESV: Skyrim Whiterun şehrine göre hazırlıyorum. Elbette bu direkt oyuna girip her yerin ekran görüntüsünü alarak yaptığım bir şey değil. Andırıyor diyebiliriz, çünkü ne tam olarak benziyor ne benzemiyor.