Infection Ultimate Sunucusundan Resimler

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya o sizden aldığım enfeksiyon nedense nitradodan çalışmıyor[DOUBLEPOST=1421351186,1421351155][/DOUBLEPOST]
geri dönemez çünkü ben satın aldım :)

Dur ben bi Florentino amcamı çağırayım. :D

Bu Diğerinden Farklı Olarak Düşündü Kaan Biraz MMO Havası Katmak İstedi Kılıçları Falan O Yüzden Düşündü Mob Düzenini Falan Değiştirdi MmoEnfeksiyon Tarzı Yapamaya Çalıştı Biraz Bunu

Sürpriz yumurta gibi yani. Bekliyoruz bakalım. Yalnız öncekinde servere giriş süresi çok kısaydı. 5-10 saniyede girdin girdin. giremedin atıyordu. onun bir çözümü var mıdır?

bunu istememin sebebi; önceki serverde "Sonicexe" adını kullanıyordum. O adı bile girerken bazen atıyordu. Şimdi kullanıdığım adım (en azından tekli oyuncuda): "xXxPrincessLunaTheHedgehogXxX"

Yandım ben :(

NOT: Minecraft orjinal değil, o yüzden kolayca değiştirebiliyorum :D

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
ya o sizden aldığım enfeksiyon nedense nitradodan çalışmıyor[DOUBLEPOST=1421351186,1421351155][/DOUBLEPOST]
geri dönemez çünkü ben satın aldım :)
Nitrado İle Alakası Olduğunu Düşünmüyorum Sonuçta Plugin-Sk her Sunucuda Sorunsuz Çalışıyor

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet @SnKaan Ya sen nitradoda açarken bir ayarlama flnmı yapıodun?
Hayır ayarlamaya gerek yoktu ama ışınlanmalar bozulmuş olabilir.Mesela ben spawnı {spawn} olarak algılatıp skript ile direk {spawn} verisine ışınlatıyordum sen kurarken bu veriler silinmiş olabilir bunun için ışınlanma yerlerini vs.. tekrar yapman gerekebilir.Onun dısında zaten değiştirme yapılmamıs mapi yolladım sana zaten yani son halini.

Ne yani? Enfeksiyon sunucusu geri mi dönecek? Bu server ile Minecraft'ı yeniden sevdim. Bekliyoruz bakalım :) Sadece kılıçlar bana biraz "Overpowered" gibi geldi, onun dışında sunucunun açılması için sabırsızlanıyorum. Bazen siteye giremediğim oluyor, açılınca haber aldığım gibi dalacağım. Orada ne eğlence vardı ama... Ben elmas zırh için 4000 para ödemiştim, adam kaçıp zırhı vermemişti. Sonra zombi kesip para alıp başkalarından bu paralarla elmas alıp kendi eşyalarımı kendim yapmıştım. Sonra bana elmas satan adamlardan birini kesmiştim. :D Burada kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

NOT: Overpowered=Aşırı güçlü.
Sunucudaki mobların canları vs.. ona göre ayarlancak o yüzden sıkıntı çıkmayacaktır :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ayarlamaya gerek yoktu ama ışınlanmalar bozulmuş olabilir.Mesela ben spawnı {spawn} olarak algılatıp skript ile direk {spawn} verisine ışınlatıyordum sen kurarken bu veriler silinmiş olabilir bunun için ışınlanma yerlerini vs.. tekrar yapman gerekebilir.Onun dısında zaten değiştirme yapılmamıs mapi yolladım sana zaten yani son halini.

Sunucudaki mobların canları vs.. ona göre ayarlancak o yüzden sıkıntı çıkmayacaktır :)

Bu da bir boss kadar güçlü yaratıklar demek sanırım :) İşimiz zor...

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu da bir boss kadar güçlü yaratıklar demek sanırım :) İşimiz zor...
1 levelken gidip 10 level zombi kesmeye çalışınca tabii ki boss gibi zorlu olacak ama 10 levelken 10 level zombi kesmek normal zombi kesmekle aynı gibi olacak :) Zırhlar karşı tarafın vurduğu hasarı kesiyor birçok zırh mevcut ve bu zırhlar özellikde veriyor örneğin "Ateş Zırhı" rakip size vurduğunda %25 şansla yanıyor ve rakibin 6 hasarını azaltıyor.Biz ateş zırhını set olarak giydiğimizde 24 hasar azaltmış oluyoruz ve rakip bize her vurduğunda yanıyor.Ama tabii ki zırhları set olarak değilde kendimize uygun olarak ayarlamakta yarar var.Örneğin güç veren zırh ile, rakibi yakan zırhı ortak giydiğimizde elimizede hız veren bi kılıç aldığımızda güzel bi combo yaratabiliyoruz.Ayrıyetten Rakibe hız veren kılıçla vurup kısa süreli hız kazandıktan hemen kılıcımızı değiştirip elimize rakibi uzağa fırlatan yada ekstra atak veren kılıç aldığımızdada güzel combolar oluşuyor :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 levelken gidip 10 level zombi kesmeye çalışınca tabii ki boss gibi zorlu olacak ama 10 levelken 10 level zombi kesmek normal zombi kesmekle aynı gibi olacak :) Zırhlar karşı tarafın vurduğu hasarı kesiyor birçok zırh mevcut ve bu zırhlar özellikde veriyor örneğin "Ateş Zırhı" rakip size vurduğunda %25 şansla yanıyor ve rakibin 6 hasarını azaltıyor.Biz ateş zırhını set olarak giydiğimizde 24 hasar azaltmış oluyoruz ve rakip bize her vurduğunda yanıyor.Ama tabii ki zırhları set olarak değilde kendimize uygun olarak ayarlamakta yarar var.Örneğin güç veren zırh ile, rakibi yakan zırhı ortak giydiğimizde elimizede hız veren bi kılıç aldığımızda güzel bi combo yaratabiliyoruz.Ayrıyetten Rakibe hız veren kılıçla vurup kısa süreli hız kazandıktan hemen kılıcımızı değiştirip elimize rakibi uzağa fırlatan yada ekstra atak veren kılıç aldığımızdada güzel combolar oluşuyor :)

1- demek level level zombiler olacak. max. 10 level galiba :)
2- açılınca hemen damlayacağım o halde :D
3- bir de zıplayarak vurunca hız kılıcıyla bile savurma oluyor. yani bir taşla iki kuş. merakla bekliyoruz.
4- eski serverdeki gibi beta süreci vs. olacak mı yoksa direk açılacak mı?[DOUBLEPOST=1421505582,1421505494][/DOUBLEPOST]
En çok ölen oyuncuyla dalga geçmesinler :D

Dalga geçilecek bir şey değil aslında. Ben de çok ölürdüm ama çok zombi keserdim. Hatta bayağı domuzadam keserdim. Sonunda da altın zırh mı ne vardı, onu almıştım ama elmas zırh satın alınca başkasına vermiştim.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- demek level level zombiler olacak. max. 10 level galiba :)
2- açılınca hemen damlayacağım o halde :D
3- bir de zıplayarak vurunca hız kılıcıyla bile savurma oluyor. yani bir taşla iki kuş. merakla bekliyoruz.
4- eski serverdeki gibi beta süreci vs. olacak mı yoksa direk açılacak mı?[DOUBLEPOST=1421505582,1421505494][/DOUBLEPOST]

Dalga geçilecek bir şey değil aslında. Ben de çok ölürdüm ama çok zombi keserdim. Hatta bayağı domuzadam keserdim. Sonunda da altın zırh mı ne vardı, onu almıştım ama elmas zırh satın alınca başkasına vermiştim.
Aslında hava bile atabilirim ha ölüp ölüp serverin ölüm rekoru bana ait diye :D
Edit: Ben serverin sahibi olsam en çok ölen oyuncuya ölüm simülatörü 2015 diye tag koyardım :D
[DOUBLEPOST=1421518313][/DOUBLEPOST]Bu arada serverin konusu var mı? serverlar bölümünde?

umut_

En iyi cevaplar
0
Aslında hava bile atabilirim ha ölüp ölüp serverin ölüm rekoru bana ait diye :D
Edit: Ben serverin sahibi olsam en çok ölen oyuncuya ölüm simülatörü 2015 diye tag koyardım :D
[DOUBLEPOST=1421518313][/DOUBLEPOST]Bu arada serverin konusu var mı? serverlar bölümünde?
Mimar Alım Konusu Var Şu Anda Sanırsam :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Serverin tanıtımı yapılsa iyi olur küp sanatında olmuyo böyle serverlar konusuna açın :D
Açılmamış Sunucunun Tanıtımı Pek İyi Olmaz Bence :D
Kaan Meşgul Sanırsam Bu Aralar Güncelleme Falan Yapmıyor :D